Τουρνουά «3 με 3» της ΕΟΚ σε Σέρρες και Ερμιόνη

Στις Σέρρες και την Ερμιόνη συνεχίστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαΐου το Τουρνουά «3 με 3». Συνολικά συμμετείχαν 1256 παιδιά (1024 αγόρια και 232 κορίτσια) γεννηθέντα από το 1993 μέχρι το 2001.




Στις Σέρρες συμμετείχαν 864 αγόρια και 192 κορίτσια. Νικητής στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών Champion ήταν ο Νίκος Σπύρου, ενώ στο διαγωνισμό τριών πόντων νικητής ήταν ο Νίκος Τραγιάννης. Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, η αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Σοφία Μπιτζίδου και ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, οι οποίοι έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών και στις πρωταθλήτριες ομάδες του Τουρνουά.
Στην Ερμιόνη συμμετείχαν 200 παιδιά (160 αγόρια και 40 κορίτσια). Νικητές στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών Champion ήταν οι Γιώργης Ανδριανός (Δημοτικό) και Μαριαλένα Φλεβαράκη (Γυμνάσιο-Λύκειο). Νικητές στο διαγωνισμό τριών πόντων ήταν οι Ανάργυρος Μπουκουβάλας (Δημοτικό) και Τάκης Πλατανίτης (Γυμνάσιο-Λύκειο). Στους αγώνες παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Κοινότητας Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας Γιάννης Κρητσωτάκης, ο αντιδήμαρχος Παντελής Κολυμπάδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αναστάσιος Τζανής και Παναγιώτης Μπαζός, ο σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Ερμιόνης Ιωάννης Αραπάκης, ο πρόεδρος του ΑΟ Ερμιόνης Βαγγέλης Δημαράκης, το μέλος του ΑΟ Ερμιόνης Βασίλης Σιώρας και ο προπονητής του ΑΟ Ερμιόνης Γιάννης Σκορδής που έκαναν και τις απονομές.
Είναι η 16η διαδοχική χρονιά που η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει το Τουρνουά «3 με 3», παραμένοντας πιστή στην αναπτυξιακή πολιτική της, που έχει πάντα ως στόχο την προώθηση της ιδέας του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες. Πολύτιμοι αρωγοί της προσπάθειας αυτής είναι πάντα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι δύο χορηγοί που κάνουν πράξη τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Η CHAMPION και η MOLTEN επιβραβεύουν τα παιδιά τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια