Πρωτέας Βούλας-Vikos Φalcons: Μάχη νεοφώτιστων

 

Δύο ομάδες που κέρδισαν την άνοδό τους στην Elite League, ο Πρωτέας Βούλας και οι Vikos Φalcons, αναμετρώνται το Σάββατο στις 16:30 για την πρώτη αγωνιστική. Στιγμιότυπα της αναμέτρησης θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το Action 24, ενώ ολόκληρο το παιχνίδι μπορούν να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Ο Πρωτέας Βούλας, για πρώτη φορά στην 44χρονη ιστορία του θα λάβει μέρος στην κατηγορία και θέλει να αφήσει το στίγμα του.

 

«Εύχομαι υγεία σε όλους τους εμπλεκόμενους. Η φετινή χρονιά είναι η πρώτη, που βρίσκει την ομάδα του Πρωτέα Βούλας στο επίπεδο της Elite League. Γεγονός, που από μόνο του αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση για τον σύλλογο», δήλωσε ο προπονητής του Πρωτέα, Μάης Κωνσταντινίδης. «Βασικός στόχος είναι η καθιέρωση στην κατηγορία μέσω της καλύτερης δυνατής θέσης στην τελική βαθμολογία. Η επιλογή της στελέχωσης του ρόστερ από νεαρούς, ως επί το πλείστον, παίκτες (από τους χαμηλότερους μέσους όρους ηλικίας) έγινε στη λογική της δημιουργίας ενός κορμού, στον οποίο θα στηριχθεί η ομάδα για παραπάνω από μια σεζόν. Η αγωνιστική μας πρόταση θα στηριχθεί σε ένα διευρυμένο ροτέισον και σε παιχνίδι, που θα το χαρακτηρίζει η ένταση και ο υψηλός ρυθμός. Εύχομαι να επιτευχθούν οι στόχοι μας και να τελειώσουμε την χρόνια καλύτεροι από όσο την αρχίσαμε», πρόσθεσε.

 

Οι Vikos Φalcons είναι η πρώτη ομάδα των Ιωαννίνων που θα αγωνιστεί στην Elite League, αφού ο ΠΑΣ το 2020/21 δεν έκανε χρήση του δικαιώματος και θα κάνει τα Γιάννενα την 42η πόλη που θα έχει εκπροσώπηση στην κατηγορία.

 

Ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Μούτσιος, δήλωσε: «Ξεκινάει το πρωτάθλημα σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. ‘Oλα τα παιχνίδια φέτος θα είναι δύσκολα. Θα προσπαθούμε μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις να βρούμε ρυθμό γιατί η προετοιμασία μας είχε πολλές δυσκολίες. Εύχομαι σε όλους τους παίχτες και επιτελεία σε όλες τις ομάδες υγεία και καλή σεζόν».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια