er

Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της κανονικής περιόδου του Rising Stars Εθνική Ασφαλιστική- Έτοιμοι για την πρεμιέρα-Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

 

Το Rising Stars Εθνική Ασφαλιστική είναι έτοιμο να μπει στο… κυρίως πιάτο με την έναρξη της κανονικής περιόδου. Για ακόμη χρονιά η διοργάνωση είναι έτοιμη να δώσει το χρόνο και το χώρο στην επόμενη γενιά του ελληνικού μπάσκετ να κάνει ένα βήμα μπροστά και η εκκίνηση θα δοθεί με την παρουσίαση της σεζόν σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου.

 

Η συνέντευξη Τύπου θα φιλοξενηθεί στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ στις 12.00 και θα δώσουν το «παρών» ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Λάμπρος Τάκης, οι Υπεύθυνοι Αναπτυξιακού Κώστας Τσαρτσαρής και Νίκος Σταυρόπουλος, ο Ανδρέας Πατρίκης, ο οποίος αγωνίστηκε με την ΔΕΚΑ τις προηγούμενες σεζόν και φέτος παίζει στο Λαύριο και η Χρυσούλα Αθανασοπούλου, Διευθύντρια Marketing της Εθνικής Ασφαλιστικής, της εταιρείας που στηρίζει το Rising Stars από την πρώτη στιγμή!

 

Στη φετινή αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστούν οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι, ΔΕΚΑ, Προμηθέας Π., ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ, ΑΕΚ, Πανιώνιος, μικτή Rising Stars και ως guest θα αγωνιστούν ομάδες από το εξωτερικό και την Ελλάδα και σε συγκεκριμένες αγωνιστικές η Εθνική Παίδων.

 

Η συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι YouTube της ΕΟΚ.

 

Έτοιμοι για την πρεμιέρα-Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

 

Η κανονική περίοδος του Rising Stars Εθνική Ασφαλιστική είναι έτοιμη για το δικό της τζάμπολ! Το πρώτο «παράθυρο» της σεζόν θα διεξαχθεί το τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου στο ΚΓ «Α. Παπανδρέου», στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, στο ΣΕΦ και στο ΚΓ «Αντώνης Τρίτσης» στα Καλύβια.

 

Το πρόγραμμα αναλυτικά είναι το εξής:

 

18/10

 

“Α. Παπανδρέου”

 

17.30 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

 

20.00 Ολυμπιακός-Περιστέρι

 

Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη

 

18.00 Άτλας Πάφου-ΧΑΝΘ

 

20.30 ΔΕΚΑ-ΠΑΟΚ

 

ΣΕΦ (αίθ. 5)

 

16.30 Rising Stars-ΑΕΚ

 

19.00 Ράτγκεμπερ-Προμηθέας Π.

 

19/10

 

“Α. Παπανδρέου”

 

14.30 Ολυμπιακός-Πανιώνιος

 

17.00 Περιστέρι-Παναθηναϊκός

 

Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη

 

14.00 ΔΕΚΑ-Άτλας Πάφου

 

16.30 ΧΑΝΘ-ΠΑΟΚ

 

“Αντ. Τρίτσης”

 

16.20 ΑΕΚ-Προμηθέας Π.

 

18.20 Ράτγκεμπερ-Rising Stars

 

20/10

 

“Α. Παπανδρέου”

 

15.30 Πανιώνιος-Περιστέρι

 

18.00 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

 

Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη

 

12.00 ΠΑΟΚ-Άτλας Πάφου

 

14.30 ΧΑΝΘ-ΔΕΚΑ

 

“Αντ. Τρίτσης”

 

09.30 ΑΕΚ-Ράτγκεμπερ

 

12.00 Προμηθέας Π.-Rising Stars

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια