er

Υποδέχονται το IBC για τη δεύτερη αγωνιστική της Α2 γυναικών οι Πάνθηρες Καβάλας-Τι δήλωσε ο Αρίστιππος Χαντέλης

 

Μετά την επιτυχημένη εκκίνηση για το πρωτάθλημα κόντρα στο Νέο Ρύσιο, το σύνολο του Αρίστιππου Χαντέλη, οι Πάνθηρες Καβάλας επιστρέφουν στην Καλαμίτσα, εκεί που θα υποδεχτούν το IBC. Η ομάδα των Ιωαννίνων ξεκίνησε με ήττα εντός έδρας από τη ΜΕΝΤ και έρχεται στην Καβάλα για να διεκδικήσει τη νίκη και να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

 

Ο coach Χαντέλης δήλωσε σχετικά:

 

«Αφήνουμε πίσω το πρώτο παιχνίδι μας όπου θα έλεγα ότι είχαμε δύο πρόσωπα, ένα πάρα πολύ κακό στο πρώτο μέρος, όπου η ομάδα μπήκε χωρίς συγκέντρωση και ενέργεια, στοιχεία δομικά της φιλοσοφίας μας και ένα δεύτερο όπου πραγματικά επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και με ένα επιμέρους 13-30 πήραμε σχετικά εύκολα την αναμέτρηση.

 

Το στοίχημα αυτής της αγωνιστικής απέναντι στην ομάδα του IBC, πέρα από τη νίκη, είναι να μην επαναλάβουμε τα νεκρά διαστήματα και να δείξουμε ότι αφήνουμε πίσω το κακό μας πρώτο ημίχρονο στο Ρύσιο.

 

Περιμένουμε τον κόσμο της Καβάλας να έρθει στο πρώτο παιχνίδι Πρωταθλήματος, να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας μας και μαζί να φτάσουμε στο πρώτο εντός έδρας ροζ φύλλο»

 

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στο περσινό πρωτάθλημα, με τους Πάνθηρες να κατακτούν εύκολα τη νίκη και στους δύο αγώνες που πραγματοποιήθηκαν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια