er

Eurolegue Γυναικών: Ολυμπιακός – Μερσίν 67-81-Το στατιστικό του αγώνα και φωτορεπορτάζ-Τι δήλωσαν Νίκλας και Ράτζα

 

Ο Ολυμπιακός στον τρίτο του αγώνα για τον Β’ όμιλο της Euroleague Γυναικών γνώρισε την ήττα στο ΣΕΦ με 81-67 από τη Μερσίν.

 

Για ένα ημίχρονο η Ολυμπιακός έβαλε δύσκολα στην αντίπαλό της, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η τουρκική ομάδα επέβαλε τον ρυθμό της αρχίζοντας να παίρνει διαφορά στο σκορ.

 

Στο πρώτο 20λέπτο του αγώνα ο Ολυμπιακός κόντραρε την πανίσχυρη αντίπαλο του και δεν της έδωσε την δυνατότητα να ξεφύγει στο σκορ.

 

Στη συνέχεια η Μερσίν επέβαλε τον ρυθμό της και με τη συμπλήρωση του 3ου δεκαλέπτου έφερε τη διαφορά στο +16 (63-47).

 

Η τουρκική ομάδα συνέχισε να έχει το προβάδισμα και στο δ’ δεκάλεπτο φτάνοντας στη νίκη με 81-67.

 

Διαιτητές: Μοντγκόμερι (Ουγγαρία), Μιτρόφσκι (Β.Μακ.), Μπορούσας (Λιθουανία)

Δεκάλεπτα: 15-18, 36-39, 47-63, 67-81

Ολυμπιακός (Νίκλας): Χέμπε 13(1), Ράτσα 14(1), Πηλακούτα 2, Σπυριδοπούλου, Σύρρα, Καρλάφτη 3(1), Λάμπερτ 11(1), Χριστινάκη 10, Κολλάτου5(1), Τόμπιν 9.

 

Δείτε τη στατιστική του αγώνα: https://www.fiba.basketball/en/events/euroleague-women-24-25/games/123694-OSFP-CBK#boxscore


Δηλώσεις:

 

Θάνος Νίκλας: «Καταρχήν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια για την εμφάνιση και την αντίδραση, γιατί είχαμε ένα διάστημα που δεν αποδίδαμε με τον τρόπο που θέλαμε. Παρόλα αυτά, προσπαθούμε στις προπονήσεις, είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα. Συνήθως, μετά τα Χριστούγεννα αποδίδουμε, αλλά σήμερα, δείξαμε στο πιο απαιτητικό παιχνίδι, ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τις νίκες. Νομίζω, ότι στο τρίτο δεκάλεπτο, μείναμε πίσω από δικά μας λάθη, αλλά τώρα πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι, γιατί το Σάββατο, έχουμε επίσημο ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Συγχαρητήρια για την εμφάνιση και συνεχίζουμε παρακάτω».

 

Ιβάνα Ράτζα: «Παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένες από την αρχή, επειδή στα δυο προηγούμενα παιχνίδια της Euroleague δεν μπήκαμε συγκεντρωμένες και δεν ήμασταν στο πλάνο του παιχνιδιού μας. Σήμερα, είπαμε ότι πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες και το πετύχαμε. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και πιστεύω, ότι αυτό θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Δείξαμε μια εικόνα που αυτή είναι η εικόνα του Ολυμπιακού που μπορεί, απέναντι σε μια ομάδα Final-4, όπως είναι η Μερσίν. Πιστεύω, ότι θα πάμε καλά στη συνέχεια».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια