er

ΧΑΝΘ-Ψυχικό: Αγώνας για… αναρρίχηση

 

Η ΧΑΝΘ φιλοξενεί το Ψυχικό το Σάββατο στις 17:00 για την τέταρτη αγωνιστική της Elite League. Η αναμέτρηση μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι αναζητούν την παρθενική τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τρεις σερί ήττες. «Η Elite League είναι μια σκληρή λίγκα με καλές ομάδες κι αυτό είναι κάτι που διαπιστώνουμε σε κάθε παιχνίδι. Τα λάθη δεν συγχωρούνται καθώς ο αντίπαλος τιμωρεί την έλλειψη συγκέντρωσης. Ξεκινήσαμε με αρνητικά αποτελέσματα όμως πιστεύουμε στην ομάδα  και στο πλάνο μας. Στον λίγο χρόνο που έχουμε πρέπει να δούμε τα λάθη μας να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να εμφανίσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο παιχνίδι με το Ψυχικό. Η άμυνα, η θέληση που θα έχουμε και η αποφασιστικότητα με την οποία θα μπούμε στο παιχνίδι είναι στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα», τόνισε ο 18χρονος γκαρντ της ΧΑΝΘ, Γιάννης Μαραγκουδάκης.

 

Οι φιλοξενούμενοι έχουν αξιοποιήσει στο απόλυτο την έδρα τους και ψάχνουν το πρώτο τους διπλό. «Παίζουμε με την ΧΑΝΘ εκτός έδρας και όλα τα παιχνίδια μακριά από το γήπεδο σου θεωρώ πως είναι δύσκολα. Πόσο μάλλον όταν προέρχεσαι από παιχνίδι μεσοβδόμαδα και οι μέρες προετοιμασίας είναι μόλις δυο. Από την πλευρά μας βέβαια θα δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε και θα πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Η ΧΑΝΘ είναι μια νεοφώτιστη ομάδα με αρκετά νέα παιδιά που τρέχουν πολύ καλά. Εμείς από την πλευρά μας θα πάμε κατάλληλα προετοιμασμένοι και διαβασμένοι, θα κάνουμε και το σκάουτινγκ μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό», δήλωσε ο 32χρονος φόργουορντ, Τάσος Αντωνάκης.

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια