er

Πανερυθραϊκός-ΧΑΝΘ: Ψάχνοντας αντίδραση

 

Ο Πανερυθραϊκός φιλοξενεί την Τετάρτη στις 17:00 την ΧΑΝΘ για την τρίτη αγωνιστική της Elite League, σε μια αναμέτρηση, που θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube. 

 

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αντιδράσουν μετά την ήττα τους στο «Σαλούν» από τον Παπάγου κάνοντας το 2/2 στην έδρα τους. «Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, ώστε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με την ΧΑΝΘ. Το πρωτάθλημα είναι, οπωσδήποτε, ένας μαραθώνιος και δεν πρέπει να μας επηρεάζει συναισθηματικά κανένα αποτέλεσμα, όση σημασία κι αν έχει στην οικονομία του πρωταθλήματος. Κάπως έτσι, πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα από τον Παπάγου από το +5 στο 1:40 για τη λήξη και να έχουμε το μυαλό μας μόνο στην ΧΑΝΘ. Παίζουμε, επιπλέον, στο γήπεδό μας κι έχουμε το δικό μας πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου μας. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτούς τους παράγοντες, ώστε να ξεπεράσουμε το προηγούμενο αποτέλεσμα με μια νίκη, που θα μας δώσει ξανά ψυχολογία», τόνισε ο 19χρονος γκαρντ, Γιάννης Ιωαννίδης.

 

Οι φιλοξενούμενοι μετά και την εντός έδρας ήττα από τον Κόροιβο αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με εμπειρία, αρκετές λύσεις και ένα εξαιρετικό ρόστερ. Προερχόμαστε από δυο συνεχόμενες ήττες. Μας πόνεσε ιδιαίτερα η τελευταία στην έδρα μας καθώς είχαμε την ευκαιρία να χαμογελάσουμε, διεκδικήσαμε την νίκη ως το τέλος όμως δεν τα καταφέραμε. Είναι μια δύσκολη συνθήκη αυτή για εμάς, όσον αφορά το πρόγραμμα,  καθώς  παίζουμε και Τετάρτη και καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε σε back tο back παιχνίδια όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση , να παλέψουμε στην άμυνα και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μας αναλογεί. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε κάποια θέματα με τραυματισμούς, θυμίζω πως δεν έπαιξε στο προηγούμενο παιχνίδι ο Γεωργίου. Ελπίζω να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να είμαστε 100% έτοιμοι», ανέφερε ο 40χρονος γκαρντ της ΧΑΝΘ, Χρήστος Ζιάκας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια