er

Δόξα Λευκάδας-Πρωτέας Βούλας: Ποδαρικό για τους μεν, με στόχο το 2/2 οι δε

 

Η Δόξα Λευκάδας αντιμετωπίζει τον Πρωτέα Βούλας για την δεύτερη αγωνιστική της Elite League το Σάββατο στις 17:00. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι κάνουν το δικό τους ποδαρικό στο πρωτάθλημα μετά την αναβολή της πρεμιέρας τους απέναντι στον Ηρακλή. «Για εμάς είναι ο πρώτος αγώνας της χρονιάς καθώς το παιχνίδι με τον Ηρακλή αναβλήθηκε.Έχουμε προετοιμαστεί σκληρά για να αντιμετωπίσουμε την πολύ καλή ομάδα του Πρωτέα και θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας», σημείωσε ο 21χρονος γκαρντ της Δόξας Λευκάδας, Γιώργος Πετανίδης.

 

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους μετά τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική κόντρα στους Vikos Φalcons. «Ενόψει του πρώτου εκτός αγώνα του συλλόγου στο πλαίσιο της Elite League, οφείλουμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, ώστε να  διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η απόδοσή μας και η νίκη της πρώτης αγωνιστικής πρέπει να αποτελέσει οδηγό για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος», τόνισε ο προπονητής των νεοφώτιστων, Μάης Κωνσταντινίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια