er

Γιώργος Μοσχούλας: «H Νέμεσις δεν αργεί…»

 

Ο προπονητής, Γιώργος Μοσχούλας, εξέδωσε πριν από λίγο την παρακάτω δήλωση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την οποία και αντιγράφουμε:

 

«Επειδή εδώ και αρκετό καιρό έχω επιλέξει το δρόμο της σιωπής, κάποιοι το εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Πριν από λίγες μέρες ενημερώθηκα ότι υπήρξε δακρύβρεχτη ανακοίνωση συλλόγου που ενημέρωνε ότι υπήρξα ιδρυτής του, ότι οι δρόμοι μας χωρίζουν μετά από 13 χρόνια και με ευχαριστούσε για  όλα όσα πρόσφερα.

 

Προφανώς εκ παραδρομής  ξέχασαν να αναφέρουν στην ανακοίνωση και στις ευχαριστίες ότι με έχουν κάνει block  από τη σελίδα του συλλόγου, ή ότι απαγόρευαν τα σχόλια στους αναγνώστες. Μάλλον η-ο-οι συντάκτες  ή είναι ανιστόρητοι ή το παίζουν. Δε χωρίζεις ποτέ από το παιδί που γέννησες. Η μόνη αιτία για να συμβεί αυτό είναι να το θάψεις.

 

Και εγώ το έθαψα μέσα μου τη στιγμή  που άκουσα μπροστά σε «τυχαίους» και μαριονέτες που θα αποφάσιζαν για το μέλλον του δικού μου παιδιού την έκφραση, «ή εγώ ή αυτός». Καλοστημένο λοιπόν εδώ και καιρό το σενάριο, αλλά δυστυχώς με ατάλαντους πρωταγωνιστές, αποτυχημένους κομπάρσους και βοηθούς. Καμία αποχώρηση λοιπόν από πλευράς μου.

 

Και επειδή μετά από 20 χρόνια προπονητικής σταδιοδρομίας έχω μάθει να κοιτάω στα μάτια γονείς και αθλητές, σύντομα θα ανακοινώσω αναλυτικά όλους τους λόγους που με απομάκρυναν από το συγκεκριμένο σύλλογο. H Νέμεσις δεν αργεί…».


*Σε επικοινωνία που είχαμε με εκπρόσωπο της διοίκησης μας ανέφερε ότι λυπάται πάρα πολύ για τη συγκεκριμένη ανακοίνωση του συγκεκριμένου προπονητή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια