er

Ο Γρηγόρης Κοκκινίδης στο γυναικείο του ΓΣ Μενεμένης

Ο ΓΣ Μενεμένης, επαναλειτουργεί το γυναικείο τμήμα, το οποίο στο παρελθόν έφερε στο σύλλογο σημαντικές διακρίσεις με κυριότερη το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΘ την περίοδο 2019-2020.

 

Η διοίκηση αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευθύνη για την επαναλειτουργία του τμήματος, που τα τελευταία χρόνια είχε διακόψει την αθλητική  λειτουργία του.

 

Στόχος είναι να δώσει και πάλι στο τμήμα γυναικών την παλιά του αίγλη, επαναλαμβάνοντας επιτυχίες σαν και αυτές που είχε παλαιότερα κατακτήσει.

 

Ακόμα την άρτια οργάνωση και λειτουργία όλων των τμημάτων του συλλόγου, ώστε να γίνει πλήρης αξιοποίηση των ταλέντων της περιοχής για την  στελέχωση του ανδρικού και γυναικείου τμήματος.

 

Ο σύλλογος ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο  προπονητή Γρηγόρη Κοκκινίδη, ο οποίος αναλαμβάνει  το γυναικείο τμήμα μπάσκετ και θα βρίσκεται και στο προπονητικό team της Ακαδημίας.

 

Ο Γρηγόρης Κοκκινίδης ολοκλήρωσε την αθλητική του πορεία στον Παναθλητικό, απ’ όπου και ξεκίνησε η δική του ενασχόληση με την προπονητική το 2002. Ως βοηθός προπονητής στην ομάδα Νεανίδων κατέκτησε το Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ και έπειτα την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ ως προπονητής οδήγησε τις Κορασίδες στην 3η (2004) και την 2η θέση (2010) της ΕΚΑΣΘ.

 

Σε ομάδες ανδρών και γυναικών, κατέγραψε τη μεγαλύτερη του επιτυχία το 2008 ως βοηθός προπονητής, κατακτώντας το double με τον Παναθλητικό και την άνοδο στην Α2. Ως προπονητής, ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΚΑΣΘ με τις γυναίκες του Παναθλητικού, ενώ αργότερα εργάστηκε στο τμήμα γυναικών του Μεγάλου Αλεξάνδρου Καλοχωρίου και στον νεοφώτιστο στην Α1 Ηρακλή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια