Νέος Υπεύθυνος Ακαδημίας του Μακεδονικού ο Σταύρος Γουναρίδης

 

Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Σταύρο Γουναρίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του Υπεύθυνου της Ακαδημίας του συλλόγου.

 

Ο Σταύρος Γουναρίδης επιστρέφει στον Μακεδονικό, αναλαμβάνοντας να ηγηθεί στη σεζόν 2024/25 ως Υπεύθυνος της «πράσινης» Ακαδημίας.

 

Ο coach Γουναρίδης προπονεί από το 1990, έχοντας αφήσει το στίγμα του στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης, δίνοντας οδηγίες σε τμήματα ανδρών, γυναικών και, φυσικά, υποδομών, με αξιοσημείωτες προκρίσεις σε Final-4.

 

Πιο συγκεκριμένα, σε επίπεδο Ακαδημίας βρέθηκε στους πάγκους του Αίαντα Ευόσμου, του Δημόκριτου, των Αμπελοκήπων και της Νεάπολης, ενώ σε επίπεδο ανδρών (Α) και γυναικών (Γ), ο coach Γουναρίδης καθοδήγησε ως βοηθός και ως πρώτος προπονητής τους Αμπελοκήπους (Α), τη Νεάπολη (Α), τον ΕΟ Σταυρούπολης (Γ), τον Κρόνο Ευόσμου (Α),, την Δόξα Ελπίδος Ευόσμου (Α), τον ΔΑΣΩ (Α), τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου (Α), τον Πρωτέα Κορδελιού (Α) και τον Άγιο Αθανάσιο (Α).

 

Όλα αυτά πριν «ντυθεί» στα πράσινα, αναλαμβάνοντας την ομάδα Παίδων του Μακεδονικού, την οποία οδήγησε στο Final-6 της ΕΚΑΣΘ, καθώς και την ομάδα Εφήβων, με την οποία έφτασαν στα ημιτελικά! Μάλιστα, αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης να αναλάβει για μικρό χρονικό διάστημα την ηγεσία και της ομάδας ανδρών στην Β Εθνική.

 

Από την προηγούμενη ως την τωρινή, δεύτερη θητεία του, που ανοίγεται μπροστά μας, ο coach Γουναρίδης εργάστηκε στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, ως προπονητής της και Υπεύθυνος Ακαδημίας αλλά και προπονητής της ομάδας γυναικών.

 

Μεγάλος δάσκαλος αλλά και μόνιμος… μαθητής του μπάσκετ, ο Σταύρος Γουναρίδης δεν σταματά να εκπαιδεύεται, παρακολουθώντας και συμμετέχοντας συνεχώς σεμινάρια, με αποκορύφωμα την παρουσία του στο Τέξας και στις ομαδικές και ατομικές προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας των Houston Rockets.

 

Φυσικά, έχει μεγάλη εμπειρία και σε προγράμματα ατομικών προπονήσεων, δουλεύοντας εξατομικευμένα με αθλητές ανά τα χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια