er

Για τέταρτη χρονιά στον Παναθλητικό η Χριστίνα Παντώτη

Η Χριστίνα Παντώτη (18 ετών, play maker) που εντυπωσίασε πέρσι τόσο σε νεανίδες όσο και σε γυναίκες όντας από τις πλέον πολύτιμες αθλήτριες του Παναθλητικού, συνεχίζει πλέον ως γυναίκα με στόχο την καταξίωση και στο υψηλότερο επίπεδο.

 

Η Χριστίνα που ξεχωρίζει τόσο για τις εκτελεστικές της ικανότητες έξω από τα 6.75 (νωπές οι μνήμες από τα 3/3 τρίποντα στο τελευταίο δεκάλεπτο του φετινού τελικού των νεανίδων), όσο και για την μεγάλη αμυντική προσήλωση και συνέπεια, έχει κατακτήσει με τον σύλλογο ένα χρυσό, δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα ενώ αποτέλεσε και μέλος της Εθνικής ομάδας 3Χ3 U17. Ιδιαίτερα φέτος είχε εξαιρετικές επιδόσεις και με τη γυναικεία ομάδα (5π., 4κλ., 4ας. σε 21’ συμμετοχής)

 

Μετά την επέκταση της συνεργασίας η Χριστίνα Παντώτη τόνισε:  «Πλέον οι υποχρεώσεις είναι μεγαλύτερες τόσο στη γυναικεία ομάδα όσο και στο πανεπιστήμιο. Δε θα μπορούσα ωστόσο να είμαι απούσα από αυτή τη μεγάλη πρόκληση - πρόσκληση της ομάδας μου που είναι συγχρόνως και η οικογένεια μου. Θα δώσω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες. Ευχαριστώ τη διοίκηση που επί σειρά ετών κάνει τα πάντα για την εξέλιξη μας σε ένα άκρως αναπτυξιακό περιβάλλον αλλά και τον coach Γυμνόπουλο για την βοήθεια και εμπιστοσύνη. Ρίσκο για πολλούς το φετινό μας ρόστερ με 7 κορίτσια μεταξύ 17-18 ετών. Θεωρώ ωστόσο ότι δεν είμαστε πρωτάρες καθώς οι περισσότερες αγωνιζόμαστε στη γυναικεία ομάδα για τρίτη χρονιά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια