«Απορροφάται» ο ΑΜΣ Μετεώρων από τον Αστέρα Ιπποδρομίου-Παραμένει ο Μαραπίδης, αποκτήθηκαν Δασκαλόπουλος, Παπαμαργαρίτης, Χύτας, Προύσαλης-Σιχίδης και Καχριμάνης

 

Τα σωματεία Αστέρας Ιπποδρομίου και ΑΜΣ Μετεώρων, από κοινού ανακοίνωσαν τα παρακάτω:

 

1) Προχωρούν σε συγχώνευση, με τη μορφή της απορρόφησης του σωματείου ΑΜΣ Μετεώρων από το σωματείο του Αστέρα, που μεταφέρει, με τροποποίηση του καταστατικού του, την έεδρα του στο Δήμο Παύλου Μελά και ειδικότερα στην Πολίχνη.

 

2) Το όνομα του σωματείου θα είναι Αστέρας Μετεώρων και αγωνιστική του έδρα, το ΔΑΚ Πολίχνης

 

3) Σήμα του σωματείου, θα είναι το αστέρι και χρώματα το μπλε, κόκκινο και άσπρο.

 

4)  Η ανδρική ομάδα του σωματείου, Αστέρας Μετεώρων, θα αγωνιστεί στην Α’ ΕΚΑΣΘ, κατηγορία στην οποία ανήλθε αγωνιστικά ο Αστέρας Ιπποδρομίου.

 

4) Το σωματείο θα μετάσχει επίσης, στη νέα αγωνιστική περίοδο, στα πρωταθλήματα υποδομών: προπαιδικό, παιδικό, εφήβων και  Κ 21.

 

5) Ηδη ανακοινώνεται  για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024//25, η παραμονή για τέταρτη αγωνιστική περίοδο, του αθλητή Κώστα Μαραπίδη και η συμφωνία για την απόκτηση των αθλητών Ιωάννη Δασκαλόπουλου από την ομάδα της Σταυρούπολης, Αλέξανδρου Παπαμαργαρίτη από τον Ερμή Λαγκαδά, Χρήστου Χύτα από τον Εθνικό Λαγυνών, Θανάση Προύσαλη –Σιχίδη από τον Πρωτέα Κορδελιού και Γιώργου Καχριμάνη, από την εφηβική ομάδα του Ηρακλή.

 

6) Το νεο σωματείο που προέκυψε από την απορρόφηση, θα προκηρύξει εκλογές,

από τις οποίες θα εκλεγεί νέο διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη του οποίου θα ανακοινωθούν.

 

Νέες ανακοινώσεις για μεταγραφές  και παραμονές αθλητών, θα  ακολουθήσουν  τις επόμενες ημέρες.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια