er

Στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου η Μάγδα Ουζούνη-Η πρώτη της δήλωση

 

Η πρώτη μεταγραφή για το γυναικείο τμήμα της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου είναι η Μάγδα Ουζούνη που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή και θα βοηθήσει στη θέση του playmaker.

 

Η Μάγδα Ουζούνη (θέσεις 1-2, 169 cm, 2000) εργάζεται ως νευροψυχολόγος και ασχολείται με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης από το 2009, όπου ξεκίνησε από την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου. Συνέχισε το 2015 στο Σωματείο του Άρη, όπου είχε και 2 πανελλήνιες διακρίσεις. Τα τελευταία 4 χρόνια βρισκόταν στον Ηρακλή, συμμετέχοντας ενεργά στην άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία, ενώ εξακολούθησε να τη στελεχώνει και στην πρεμιέρα της σε αυτήν.

 

Η δήλωση της αθλήτριας: «Είναι μεγάλη μου τιμή, συνάμα και χαρά, η αρχή της συνεργασίας μου για τη φετινή σεζόν σε ένα τόσο ιστορικό τμήμα όπως αυτό του Ρυσίου. Ευχαριστώ πολύ το σωματείο και το τεχνικό επιτελείο που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, ώστε να καταβάλλουμε την απαραίτητη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κατηγορία. Εύχομαι η χρονιά να κυλήσει ομαλά δίχως τραυματισμούς, και με πολλή δουλειά εντός των τεσσάρων. Τα λέμε στο γήπεδο!».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια