Συνέντευξη τύπου ενόψει του Filippos BC Basketball Camp 2024-Δείτε το βίντεο

Συνέντευξη τύπου ενόψει του Filippos BC Basketball Camp που θα διεξαχθεί στην πόλη της Ημαθίας παρουσία του κορυφαίου Skill Development Basketball Coach Ganon Baker το διάστημα 25-29 Ιουνίου, δόθηκε το απόγευμα της Τρίτης (4/6) στο ΔΑΚ «Βικέλας» του Μακροχωρίου.

 

Στη συνέντευξη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας, Ηλίας Λαζός και ο Δημήτρης Γαλάνης, προπονητής και μέλος του team του Ganon Baker που θα διοργανώσει το μπασκετικό πενθήμερο στην πόλη της Βέροιας.

 

Πρώτος τον λόγο πήρε ο κ. Λαζός, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον κ. Γαλάνη για την παρουσία του, μίλησε για τη φετινή επιτυχημένη σεζόν των τμημάτων υποδομής του Φιλίππου Βέροιας, για την συνολική πρόοδο που διαγράφει με γοργούς ρυθμούς η ομάδα σε αναπτυξιακό επίπεδο, για την σπουδαιότητα του εγχειρήματος που αποτελεί επιστέγασμα των επιτυχιών, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ξεχωριστή αναφορά στους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον σύλλογό μας και στηρίζουν με κάθε μέσο οποιαδήποτε ενέργεια. Κλείνοντας, ο κ. Λαζός αποκάλυψε την διεξαγωγή ανοιχτών try-outs με σκοπό τη στελέχωση ομάδας νέων και τόνισε ότι “θέλουμε να γίνουμε προορισμός για τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής”.

 

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γαλάνης μίλησε για τη διοργάνωση και την προσωπικότητα του Ganon Baker, τον οποίο αποκάλεσε “οικουμενικό φαινόμενο” έχοντας εργαστεί σε 51 χώρες και προπονήσει αθλητές όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Στεφ Κάρυ, ο Κάιρι Ίρβινγκ και άλλοι πολλοί. Επίσης, αναφέρθηκε στην προσφορά του κορυφαίου Skill Development Basketball Coach και τις καινοτομίες που προσέφερε στο παγκόσμιο μπάσκετ.

 

Οι εργασίες για το Filippos BC Basketball Camp συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται να ανακοινωθούν νέες εκπλήξεις και προσθήκες στο προπονητικό team.

 

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη τύπου, ο Ηλίας Λαζός τόνισε ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισπεύσουν τις διαδικασίες εγγραφής για να μη χάσουν την ευκαιρία να βρεθούν στο μεγαλύτερο μπασκετικό γεγονός του καλοκαιριού στην Ημαθία.

 

Βρείτε όλες τις λεπτομέρειες για το Filippos BC Basketball Camp: https://www.filipposbc.gr/2024/05/21/filippos-bc-basketball-camp-se-synergasia-me-ton-ganon-baker/

 

Δείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια