Στον ΑΣ Πανόραμα η Στέλλα Σταμπή-Ολοκληρώθηκε η κατασκήνωση στις εγκαταστάσεις του Καλύβα-Φωτορεπορτάζ

 

Ο ΑΣ Πανόραμα ανακοίνωσε ότι καλωσορίζει τη Στέλλα Σταμπή (PG , γεννημένη το 1994, ύψους 1,70) η οποία αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα για τη νέα χρονιά.

 

Η Στέλλα, στο παρελθόν, αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στην ΑΕ Πυλαίας (κατακτώντας τη 3η θέση στα μπαράζ ανόδου), στον Παναθλητικό Συκεών (όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας), στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τη τελευταία χρονιά στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου.

 

«Είμαστε σίγουροι ότι η πολυετής εμπειρία της θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στους στόχους της για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Της ευχόμαστε καλή χρόνια με υγεία», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ολοκληρώθηκε η κατασκήνωση στις εγκαταστάσεις του Καλύβα

 

Ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες η κατασκήνωση του ΑΣ Πανόραμα στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων Καλύβα στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής. Δεκάδες παιδιά από τα πέντε αθλήματα του Συλλόγου είχαν την ευκαιρία να χαρούν μία εβδομάδα με κολύμπι, παιχνίδια, διασκέδαση και φυσικά αθλητισμό!

 

«Ευχαριστούμε τους προπονητές που συνόδευσαν τα παιδιά μας και φυσικά την κατασκήνωση Καλύβα η οποία μας φιλοξένησε όπως κάθε χρονιά», αναφέρεται.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια