Ακρόπολις Aegean: Απόψε το Ελλάδα-Μπαχάμες-Τα εισιτήρια για τον αγώνα- Διαθέσιμα και τα εισιτήρια του Προολυμπιακού Τουρνουά

Η Εθνική Ανδρών ολοκληρώνει τον σύντομο κύκλο φιλικών προετοιμασίας της για το Προολυμπιακό Τουρνουά (2-7 Ιουλίου) υποδεχόμενη απόψε τις Μπαχάμες (20:00, ΕΡΤ2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το Τουρνουά Ακρόπολις Aegean.

 

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Σπανούλης, θα έχει τη δυνατότητα εξαγωγής κάποιων τελευταίων χρήσιμων συμπερασμάτων εν όψει της μεγάλης πρόκλησης της επόμενης εβδομάδας, όπου η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Οι Μπαχάμες, που ηττήθηκαν με 93-80 από το Μαυροβούνιο το βράδυ της Τετάρτης, εξασφάλισαν τη συμμετοχή στο Προολυμπιακό Τουρνουά μέσω προκριματικού τουρνουά που έγινε το 2023 στην Αργεντινή νικώντας την οικοδέσποινα ομάδα. Έτσι θα λάβουν μέρος στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Βαλένθια (2-7 Ιουλίου) αντιμετωπίζοντας στην πρώτη φάση τη Φινλανδία και την Πολωνία.

 

Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

 

Τα εισιτήρια για τον αγώνα

 

Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται ηλεκτρονικά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

 

Ηλεκτρονικά μπορείτε να κλείσετε θέση δίπλα στην Εθνική Ομάδα μέσα από την ticketmaster και ένα «κλικ» από την άνεση του σπιτιού σας: https://www.ticketmaster.gr/eok-acropolis-tournament_sen_2006629.html

 

Τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ θα λειτουργούν ως την έναρξη του αγώνα. Και στις δύο περιπτώσεις εισιτήρια θα διατίθενται μέχρι εξαντλήσεώς τους.

 

Στα εκδοτήρια του ΣΕΦ θα διατίθενται μόνο εισιτήρια για το τουρνουά Ακρόπολις Aegean. Οι φίλαθλοι παρακαλούνται για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο, ώστε να είναι πιο εύκολη η είσοδός τους στο γήπεδο και στη θέση τους.

 

ticketmaster είναι αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων της ΕΟΚ και της Εθνικής Ανδρών. 


Διαθέσιμα τα εισιτήρια του Προολυμπιακού Τουρνουά

 

Οι αγώνες προετοιμασίας ολοκληρώνονται απόψε και η Εθνική Ανδρών μπαίνει στην τελική ευθεία για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Τα εισιτήρια για το πρώτο μεγάλο ραντεβού του φετινού καλοκαιριού θα είναι διαθέσιμα και πάλι από σήμερα (27/6) στις 15.00 ηλεκτρονικά.

 

Οι φίλοι της Εθνικής Ομάδας που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθειά της στο Προολυμπιακό Τουρνουά μπορούν να κλείσουν τη θέση τους. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν 2-7 Ιουλίου στο ΣΕΦ.

 

https://www.ticketmaster.gr/eok-2024-fiba-olympic-qualifying-tournament_sen_2006535.html

 

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

 

2/7

 

17.30 Αίγυπτος-Δομινικανή Δημοκρατία

 

21.00 Σλοβενία-Κροατία

 

3/7

 

17.30 Κροατία-Νέα Ζηλανδία

 

21.00 Δομινικανή Δημοκρατία-Ελλάδα

 

4/7

 

17.30 Νέα Ζηλανδία-Σλοβενία

 

21.00 Ελλάδα-Αίγυπτος

 

6/7

 

Ημιτελικοί (αν προκριθεί η Ελλάδα θα παίξει στις 17.30)

 

7/7

 

Τελικός

 

*Η ticketmaster είναι αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων της ΕΟΚ και της Εθνικής Ανδρών. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια