Ηττα… πρόκρισης στα Πεύκα για τους παμπαίδες του Απόλλωνα Καλαμαριάς-Οι Μαχητές πήραν τη νίκη με 56-48, αλλά οι φιλοξενούμενοι θα είναι στο Final-8-Φωτορεπορτάζ του https://www.imagecreation.gr

Υστερα από συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι οι παμπαίδες των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων επικράτησαν με 56-48 του Απόλλωνα Καλαμαριάς, σκορ το οποίο όμως έδωσε την πρόκριση στο Final-8 στους «Πόντιους» καθώς είχαν επικρατήσει στο πρώτο ματς στην Καλαμαριά με διαφορά 14 πόντων.

 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου που έφτασε ακόμη και σε διψήφιο διαφορά. Στην επανάληψη όμως οι παίκτες των Πεύκων έκαναν την αντεπίθεσή τους και εκμεταλλευόμενοι την κούραση των αντιπάλων τους, κατάφεραν να πάρουν διαφορά πρόκρισης (50-35) στα μέσα της τελευταίας περιόδου. Ο Τσαλταφερίδης με συνεχόμενους πόντους έδωσε «ανάσα» στην ομάδα του, που κράτησε τη διαφορά γύρω στους δέκα πόντους. Ο Αντώνης Μάντζιαρης με καθοριστικό τρίποντο λίγο πριν τη λήξη, απέκλεισε κάθε ελπίδα των γηπεδούχων για πρόκριση.

  

Δεκάλεπτα: 13-14, 20-26, 41-33, 56-48

Διαιτητές: Κασούμης-Παρμακίδης

Μαχητές Πειραματικό (Ματενίδης-Καλαϊτζίδης): Κόκοτας, Βεζύρης, Κατσαγάνης 2, Καρυπίδης 8, Παραλίκης 15, Μποϊκλής, Κωνσταντίνου 8, Γεροφώτης 15(3), Ματσικόπουλος, Παπαδόπουλος, Γραμμουστιάνος 2, Κυράκης 6(1).

Απόλλων Καλαμαριάς (Καπουσούζη): Μάντζιαρης Α. 3(1), Αγγελίδης 14, Τζαλάπης, Σταθουλίδης, Ευσταθιάδης 10(1), Κοσμίδης, Μάντζιαρης Ν., Κοντός, Τσαλταφερίδης  19(2), Μποζίνης 2, Πεχλιβανίδης, Πατσίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια