Τσιτσινάκης: «Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν των παιδιών»

 

Ο γκαρντ του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, πρωταθλήτρια ομάδα Γ1 ΕΚΑΣΘ, Γιάννης Τσιτσινάκης, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Κάθε πόλη μια μπασκέτα» του EOK WebRadio με τον Αργύρη Παγαρτάνη. Αναλυτικά είπε:

 

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδό τους στη Β’ ΕΚΑΣΘ:

 

«Η άνοδος δεν ήταν αυτοσκοπός της φετινής χρονιάς, γιατί ήταν η πρώτη χρονιά που ήμασταν ένα κράμα έμπειρων παικτών και πολύ νεαρών παικτών και έπρεπε κάπως να συνεργαστούμε. Είμαστε οικογένεια στον Άγιο Αθανάσιο. Παίκτες, προπονητής, διοίκηση είμαστε πραγματικά οικογένεια. Είχαμε σκαμπανεβάσματα επειδή δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά με πολλή δουλειά στο γήπεδο από προπονητές και με πολύ καλή θέληση από τους παίκτες μετά πήγαμε… τρένο. Είχαμε δύο ήττες μέχρι και την 3η αγωνιστική και από τότε κάναμε 24 συνεχόμενες νίκες».

 

Για τα παιδιά απ’ το χωριό και τον πρωταγωνιστικό ρόλο:

 

«Όλα τα παιδιά του αντρικού, πλην τριών, μεταξύ των οποίων είμαι και εγώ, είμαι από ένα διπλανό χωριό, είναι γηγενείς, είναι απ’ τον Άγιο Αθανάσιο. Από τις ακαδημίες ανδρώθηκαν γιατί και στις ακαδημίες του συλλόγου γίνεται πολύ καλή δουλειά. Έχουν φτάσει στο ανδρικό και στο ανδρικό έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Μη νομίζετε ότι η επιτυχία ήταν μόνο των έμπειρων. Οι έμπειροι απλά βοήθησαν. Η επιτυχία η μεγαλύτερη είναι των παιδιών. Αισθάνομαι γηγενής, είμαι από το 2010 εκεί. Δεν σκοπεύω να φύγω νομίζω και δεν σκοπεύουν να με… αφήσουν να φύγω. Η αλήθεια είναι ότι περνάμε, μας αρέσει. Είμαστε παρέα, είμαστε οικογένεια».

 

Για το πλάνο της ομάδας:

 

«Έχουμε ένα κράμα έμπειρων και μικρών ηλικιακά παικτών. Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε κάνα δύο έμπειρους παίκτες και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Το πλάνο παραμένει ότι θέλουμε δικά μας παιδιά να προάγονται στο ανδρικό».

 

Για το γήπεδο:

 

«Έχουμε το κλειστό του Αγίου Αθανασίου, έχουν γίνει κάποιες επισκευές- συντηρήσεις από τον δήμο φέτος. Έπεται και συνέχεια, νομίζω ότι ο δήμος θα είναι αρωγός στην προσπάθεια τη δικιά μας. Απλά υπάρχουν κλειστά γυμναστήρια που δεν έχουν θέρμανση, δεν έχουν ζεστό νερό. Είναι γενικό φαινόμενο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια