Αίας Ευόσμου-Δόξα Λευκάδας: Από άλλη οπτική

 

Ο Αίας Ευόσμου υποδέχεται την Δόξα Λευκάδας το Σάββατο στις 16:00 για την 29η αγωνιστική. Την αναμέτρηση μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση και έχουν ανάγκη τη νίκη για να έχουν ελπίδες να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό. «Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας απέναντι στην Λευκάδα και πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, δημιουργώντας τις κατάλληλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να παίξουμε δυνατή άμυνα. Ελπίζουμε να  ολοκληρώσουμε την χρόνια με τις απαραίτητες νίκες, δείχνοντας αυτοπεποίθηση στο παρκέ», δήλωσε ο 24χρονος γκαρντ του Αίαντα Ευόσμου, Μπράισον Ετιέν.

 

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα στην προσπάθεια που κάνουν για να τερματίσουν σε θέση για πλεονέκτημα έδρας στα play in. «Το Σάββατο έχουμε ένα παιχνίδι εξίσου σημαντικό με τα άλλα. Πλησιάζει το τέλος της κανονικής περιόδου και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι θα βρίσκονται στα playoffs και ποιοι θα υποβιβαστούν. Θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, γιατί και ο Αίας θα παίξει το τελευταίο του χαρτί για να αποφύγει τον υποβιβασμό», τόνισε ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ Γιάννης Ευσταθιάδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια