Ελευθερούπολη-Ψυχικό: Ένας για άνοδο και ένας για σωτηρία

 

Η Ελευθερούπολη αντιμετωπίζει το Ψυχικό το Σάββατο στις 16:00 για την 29η αγωνιστική. Την αναμέτρηση μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην τετράδα και όσο ψηλότερα γίνεται. «Στην κατηγορία δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί με το Ψυχικό το οποίο προσπαθεί για τη σωτηρία του. Με τον Κόροιβο ήταν μια πολύ χρήσιμη νίκη και πάλι στην έδρα μας, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουμε το Ψυχικό. Ο κόσμος μας δίνει ώθηση και τους θέλουμε κοντά μας και σε αυτή την αναμέτρηση. Είμαστε στην τελική ευθεία και κάθε νίκη, έχει τη δική της σημασία», δήλωσε ο 24χρονος φόργουορντ της Ελευθερούπολης, Κώστας Καμπουρίδης.

 

Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται το ροζ φύλλο αγώνα για να κάνουν ένα ακόμη βήμα συμμετοχής στα play out αποφεύγοντας τον απευθείας υποβιβασμό. «Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στην Ελευθερούπολη η οποία είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Εδώ που έχουμε φτάσει όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς και ξέρουμε καλά πως μια πιθανή νίκη στην έδρα της Ελευθερούπολης θα μας εξασφαλίσει την συμμετοχή μας στα play out. Όπως σε όλα τα ματς θα παίξουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ανεξαρτήτως δυναμικότητας του αντιπάλου. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά στο αγωνιστικό μας πλάνο, να μην τους επιτρέψουμε να βρουν ρυθμό και βέβαια να παίξουμε δυνατά στην άμυνα που θα μας δώσει και την απαιτούμενη ενέργεια στην επίθεση», τόνισε ο 22χρονος γκαρντ του Ψυχικού, Χάρης Αναγνωστόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια