Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

 

Η Γέφυρα επικράτησε των Μαχητών Πειραματικό Πεύκων με 91-78, σε αγώνα για την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της National League 1 και ο προπονητής των νικητών, Άκης Δαδάλας, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» με τον Λεωνίδα Πιστιόλη και τον Κώστα Ζαφείρη. Αναλυτικά είπε:

 

Για τη νίκη επί των Μαχητών:

 

«Το παιχνίδι με τους Μαχητές ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Προερχόμασταν και από μια ήττα μέσα στη Καβάλα με τραυματισμούς, πήγαμε με ελλείψεις. Είχαμε ελλείψεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μέσα στη Καβάλα, οπότε το παιχνίδι με τους Μαχητές ήταν ένα μικρός τελικός. Προετοιμαστήκαμε, θεωρώ πως τα πήγαμε αρκετά καλά, βγάλαμε αρκετά μεγάλη ένταση στο παιχνίδι μας και όλα πήγαν καλά νομίζω. Γενικώς προσπαθούμε τον τελευταίο καιρό να πάμε το παιχνίδι σε περισσότερες κατοχές, θέλουμε λίγο να ανεβάσουμε το τέμπο. Δουλέψαμε αρκετά γι’ αυτό, το δουλεύαμε καιρό είναι η αλήθεια. “Τρέξαμε” το παιχνίδι, πήραμε αρκετές κατοχές, βάλαμε και τα σουτ».

 

Για το αν ταιριάζει αυτό το παιχνίδι στην συγκεκριμένη ομάδα:

 

«Εμένα πάντα μου άρεσε αυτό το στυλ μπάσκετ, το παιχνίδι πολλών κατοχών, να τρέχουμε στο transition αρκετά. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα της Γέφυρας πήγαινε σε πιο χαμηλό τέμπο και λόγω της ηλικίας των παικτών. Δεν κάναμε κάτι τρελό, ανεβάσαμε μια ταχύτητα πάνω. Είναι και πιο ωραίο για το κοινό που παρακολουθεί να βλέπει αυτό το παιχνίδι, το λίγο πιο γρήγορο, το να έχει πολλές κατοχές. Οπότε κάνει το παιχνίδι αυτομάτως και πιο θεαματικό, αν βρίσκει ρυθμό μέσα από αυτό είναι ιδανικό».

 

Για την έως τώρα πορεία της ομάδας:

 

«Η ομάδα της Γέφυρας όλα αυτά τα χρόνια πάντα ήταν υψηλά στις θέσεις, πάντα ήταν ομάδα που πρωταγωνιστούσε. Ποτέ δεν ήταν αδιάφορη από τότε που θυμάμαι και σαν αντίπαλος που έβρισκα την ομάδα της Γέφυρας. Είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις στο χώρο, πάντα διεκδικεί πράγματα και πάντα είναι ψηλά. Φέτος δεν ξεκίνησε, ενδεχομένως, τόσο καλά η χρονιά, συμβαίνουν και αυτά θεωρώ. Δε γίνεται κάθε χρονιά να πηγαίνει όπως την προγραμματίζεις, αλλά νομίζω θέλουμε να τελειώνουμε με το παιχνίδι της Βέροιας, να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε και, από ‘κει και πέρα, θα βάλουμε ξανά τα δεδομένα κάτω και θα κάνουμε το σχεδιασμό μας για το πού μπορούμε και θέλουμε να φτάσουμε».

 

Για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Φίλιππο Βέροιας (30/03):

 

«Έτσι όπως έχει γίνει η χρονιά είναι μάλλον το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του παιχνιδιού».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια