Ανανέωσε στον Αλμυρό ο Γιωτόπουλος-Συνεχίζουν Συνάζος και Μυλωνάς

Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Αλμυρού ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον αθλητή Βασίλη Γιωτόπουλο για την αγωνιστική χρονιά 2020-2021.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιωτόπουλος στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ την χρονιά που τελείωσε  είχε 164 πόντους με  24 τρίποντα σε 16 παιχνίδια .

Ο Γιωτόπουλος ξεκίνησε το μπάσκετ στην Ανάληψη Βόλου και αγωνίστηκε εκεί έως τα 20 του χρόνια. Έκτοτε έχει αγωνιστεί σε Τιτάνες Παλαμά (2 χρόνια Γ Εθνική), Μεταμόρφωση Βόλου (2 χρόνια Γ Εθνική), Νίκη Βόλου (1 χρόνο Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Θ.), ΓΑΣ Κομοτηνή (1 χρόνο Γ εθνική), ενώ  φόρεσε για δεύτερη φορά τη φανέλα της Νίκης Βόλου που αγωνιζόταν στη Β Εθνική κατηγορία και ήταν ταυτόχρονα και προπονητής των ακαδημιών, ενώ τον Ιούνιο του 2019 πήρε μεταγραφή στον Γ.Σ. Αλμυρού.

«Ο Βασίλης έχοντας αγωνιστεί και στο παρελθόν σε εθνικές κατηγορίες θα προσδώσει εμπειρία στην παρθενική συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Ευχόμαστε στον Βασίλη, υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες στο ταξίδι της Γ’ Εθνικής», καταλήγει η ανακοίνωση.

Συνεχίζουν Συνάζος και Μυλωνάς



Aκόμη ανακοίνωσε  την επέκταση της συνεργασίας με τους αθλητές Κώστα Συνάζο και Νίκο Μυλωνά για την αγωνιστική χρονιά 2020 - 2021.

«Δύο παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου, δύο φοβεροί χαρακτήρες δύο πολύ καλοί παίκτες, δηλώνουν και οι δύο παρόν στο ταξίδι της Γ ' Εθνικής», αναφέρει η ανακοίνωση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια