Δε συνεχίζει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο Θάνος Γιαννικόπουλος

Την απόφασή του να μη συνεχίσει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ανακοίνωσε μέσω… facebook ο Θάνος Γιαννικόπουλος, τονίζοντας τα εξής:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Τι να πρωτοθυμηθώ, πόσες στιγμές; Ο Απόλλωνας για μένα αποτέλεσε ένα κεφάλαιο ζωής, επτά ολόκληρα χρόνια, την αγάπησα αυτή την ομάδα, αγάπησα αυτό που πρεσβεύει, αγάπησα κάθε τι είχε κόκκινο και μαύρο χρώμα, έγινα οπαδός της ,απέκτησα φιλίες ,έκανα γνωριμίες ζωής.

Προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι όμως με αναγκάζουν να μην μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω σε αυτό το τεράστιο σωματείο. Αισθάνομαι υπερηφάνεια που μπόρεσα να βάλω έστω ένα λιθαράκι στην πλήρη αναδόμηση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, αισθάνομαι υπερήφανος γιατί ξέρω ότι κατέθεσα ψυχή, πόνεσα, έκλαψα για αυτή την ομάδα, αλλά και πανηγύρισα, χάρηκα, γέλασα... That’s life .

Ευχαριστώ όλους τους γονείς και τα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν ίδιο, ευχαριστώ τη διοίκηση του συλλόγου και ιδιαίτερα τον κύριο Σφαιρόπουλο που με εμπιστεύτηκε πριν επτά χρόνια και με έφερε στην ομάδα, τον κύριο Βαφειάδη για όλες τις πολύτιμες του συμβουλές, τον Γρηγόρη Κωνσταντινίδη που πλέον μας δένει μια βαθιά φιλία και όλους τους εφόρους που όλα αυτά τα χρόνια προσέφεραν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στο σύλλογο. Συγχωρέστε με για όσους ξεχνάω ..

Τέλος θέλω να ζητήσω συγνώμη σε όσους στεναχώρησα, μέσα σε μια μεγάλη διαδρομή σίγουρα έγιναν και λάθη. Σε αυτό το τεράστιο σωματείο δε λες ποτέ αντίο, λες μόνο εις το επανιδείν...».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια