Ο Τάσος Τζιότζιος, νέος προπονητής του γυναικείου της ΜΕΝΤ-Οι πρώτες του δηλώσεις και το βιογραφικό του

Έδωσαν τα χέρια σήμερα ο πρόεδρος της ΜΕΝΤ, Κωνσταντίνος Μπουλιώνης και ο νέος προπονητής του γυναικείου τμήματος, Τάσος Τζιότζιος, γεγονός που συμπίπτει παράλληλα με την επάνοδο της ομάδας στα σαλόνια της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2019-2020). Ο έμπειρος τεχνικός, κατόπιν ανάληψης των νέων του καθηκόντων, δηλώνει:

«Ευχαριστώ πολύ την ιστορική ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. για τη συνεργασία μας και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στην Α2. Πρώτος στόχος η παραμονή και δεύτερος δημιουργία ομάδας υψηλών στόχων σε βάθος τριετίας».

Βιογραφικό

Ο Τάσος Τζιότζιος είναι επί 35 χρόνια ενεργός προπονητής . Εργάσθηκε στις ομάδες ΑΕ Πυλαίας, ΑΕ Τούμπας, Νέστωρ, Πειραματικό, Αναπτυξιακό ΕΚΑΣΘ, Άρης,  Ήφαιστος, Πέρα,  Πρωτέας, ΒΑΟ, Μ. Παναγία, ΠΑΣΤΕΡ, Π.Ο. Μουδανιών, SIEMENS, σε τοπικές και εθνικές κατηγορίες ανδρών και γυναικών και σε αναπτυξιακά τμήματα αγοριών και κοριτσιών. Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν επί τέσσερα χρόνια (περίοδος 2012-2016) στο τιμόνι των κορασίδων του Άρη με τις οποίες κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης και δύο πανελλήνια και στη συνέχεια (περίοδος 2016-17 έως τον Οκτώβριο 2018) στις κορασίδες και νεανίδες του Ηρακλή. Την περίοδο 2017-18 έστησε την γυναικεία ομάδα του Ηρακλή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια