Πρωταθλητής Θεσσαλονίκης στους νέους ο Αίας Ευόσμου-Επικράτησε των Μαχητών Πειραματικού με 71-47- Γυμνόπουλος: «Η ανταμοιβή των κόπων της χρονιάς»

Εχοντας προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι ο Αίας Ευόσμου επικράτησε με 71-47 των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων στον άτυπο τελικό των νέων της ΕΚΑΣΘ και κατέκτησε αήττητος (στην τελική φάση) τον τίτλο.

Ο Αίας ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε στο σκορ με 5-0 και στα μέσα της πρώτης περιόδου με 12-4. Οι Μαχητές μείωσαν σε 13-11 λίγο πριν το τέλος της, όμως ο 15 με τρίποντο σε νεκρό χρόνο έδωσε και πάλι διαφορά πέντε πόντων στον Αίαντα. Το σκορ έφθασε πρώτη φορά στους δέκα για τους νικητές (24-14), 4:19 πριν την ανάπαυλα, ενώ η διαφορά ανέβηκε ακόμη περισσότερο στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου (17-35).

Στην τρίτη περίοδο το σκορ ξεπέρασε και τους 20 πόντους (23-44), η ομάδα των Μαχητών δεν μπορούσε να αντιδράσει και έτσι ήρθε άνετα και δίκαια το τελικό αποτέλεσμα.

Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Λάζαρος Σαββίδης παρέδωσε τα μετάλλια στην τρίτη Αναγέννηση Νέου Ρυσίου,  το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ, Λεωνίδας Παπακώστας,  στους δεύτερους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων, ενώ στην πρωταθλήτρια ομάδα του Αίαντα Ευόσμου τα μετάλλια και το κύπελλο απένειμε ο αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Γιάννης Τσουμής.

MVP του τελικού αναδείχθηκε ο Κώστας Λαζαρίδης που πήρε το έπαθλο από τον αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΘ, Στράτο Βαμβακούδη
  
Δεκάλεπτα: 11-16, 20-37, 35-62, 47-71  
Διαιτητές: Θεοδώρου-Αναστασιάδης Β.-Θρασυβουλίδης
Μαχητές Πειραματικό Πεύκων (Παπαβασιλείου-Κουγιουμτζίδης): Καραγιαννίδης 7, Παλιαχάνης 5(1), Ριζόπουλος, Κλωνάρας 13(3), Ντίτσιος, Τσιμίδης 6, Βαϊντερλής 1, Χριστοφόρης, Λαζάρου 15, Κουνατίδης.
Αίας Ευόσμου (Γυμνόπουλος-Κόρκας): Σαββίδης 8(1), Βαρδής, Παντόπουλος 3(1), Λαζαρίδης 12(2), Μπαλτζόπουλος 5(1), Τσαούσης, Καρασίμος 11(1), Περιστεράκης 4, Σεκαδάκης 8(2), Νέσσης 17(1), Μπρουκς 3. 

Γυμνόπουλος: «Η ανταμοιβή των κόπων της χρονιάς»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος ήταν ο προπονητής των πρωταθλητών Φοίβος Γυμνόπουλος που δήλωσε: «Είναι η ανταμοιβή των προσπαθειών και των κόπων όλης της χρονιάς. Είμαστε ομάδα που δίνουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά και αυτό είναι από μόνο του μια μεγάλη επιτυχία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια