Η τελετή έναρξης στο Πανελλήνιο Νεανίδων-Τι δήλωσαν Γολέμης και Ευσταθίου-Φωτορεπορτάζ

Οι έξι ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου της Ιστιαίας για την Τελετή Έναρξης της Τελικής Φάσης του 33ου Πρωταθλήματος Νεανίδων.
Ο β΄ αντιπρόεδρος της ΕΟΚ κ. Αριστείδης Γολέμης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού κα Λίνα Ευσταθίου. Επίσης ακολούθησε βράβευση της κας Ευσταθίου από τον πρόεδρο του ΑΣ Τελεθριακός κ. Στέφανο Παπανδρέου. Στη συνέχεια η Δήμαρχος Ισταίας-Αιδηψού βράβευσε την πρωταθλήτρια ομάδα Νεανίδων ΕΣΚΑΣΕ Σύλλας Αιδηψού. 

Ο β΄ αντιπρόεδρος της ΕΟΚ κ. Αριστείδης Γολέμης κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων ανέφερε: «Καλωσορίζω τις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδος στο 33οΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.  Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, σε όλους τους προπονητές, τους μπαμπάδες και τις μαμάδες. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τη Δήμαρχο που για δεύτερη φορά μας φιλοξενεί στον τόπο της, αλλά και για την προσπάθεια που έκανε προκειμένου σε χρόνο μηδέν να κάνει αυτό το χώρο από... καλύβα ένα λειτουργικό γήπεδο».

Από την πλευρά της η Δήμαρχος Ισταίας-Αιδηψού κα Λίνα Ευσταθίου ανέφερε στο χαιρετισμό της τα εξής: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που φιλοξενούμε τις έξι καλύτερες ομάδες μπάσκετ Νεανίδων και που δίνουμε την ευκαιρία σε αυτά τα νέα κορίτσια να γνωρίσουν από κοντά τον τόπο μας.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που εμπιστεύθηκε για άλλη μια φορά τον τόπο μας για μια σημαντική διοργάνωση. Την εμπιστοσύνη αυτή την ανταποδίδουμε με σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί. Όλες οι ομάδες είναι νικήτριες, η συμμετοχή σας είναι μια μεγάλη κατάκτηση. Καλωσορίζω τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους διαιτητές, τους κριτές και τα στελέχη της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΣΕ για τη συμβολή τους και τη πολύτιμη βοήθειά τους. Εύχομαι στις ομάδες καλή επιτυχία και στα κορίτσια καλή πρόοδο».











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια