Αρθροσκόπηση για τον Μιχάλη Λιάπη

Ο Ηρακλής επιστρέφει στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα, ενόψει του αγώνα με τον Αμύντα. Δυστυχώς ο Μιχάλης Λιάπης θα πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Διαγόρα και αυτή θα γίνει μάλλον μετά από τον αγώνα του Σαββάτου.

Ως εκ τούτου είναι προφανές ότι δεν υπολογίζεται για τους επόμενους αγώνες. Να σημειωθεί εδώ ότι συνεχίζει τη θεραπεία του και ο ομοίως άτυχος Θανάσης Τσούκας, ο οποίος πρόσφατα επίσης υποβλήθηκε σε παρόμοια επέμβαση.

Οι υπόλοιποι παίκτες αναμένεται να είναι κανονικά παρόντες στην προπόνηση της Δευτέρας, τη στιγμή που η ομάδα εισέρχεται πλέον στην τελική ευθεία της προσπάθειας της και χρειάζεται τη στήριξη όλων για το επιθυμητό αποτέλεσμα, για το οποίο παίκτες, προπονητές και διοίκηση δηλώνουν αποφασισμένοι να πετύχουν.

Ο Ηρακλής εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο γήπεδο στους αθλητές και σε όλον τον κόσμο Καλή Ανάσταση. Δίνει ραντεβού με όλους το Σάββατο 4/5 στις 17:00, στο «Ιβανώφειο», στον αγώνα με τον Αμύντα...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια