Σύσσωμο το ανδρικό τμήμα στην πίτα του Απόλλωνα Καλαμαριάς-Φωτορεπορτάζ και βίντεο

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση της ετήσιας κοπής πίτας του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Σύσσωμο το ανδρικό τμήμα (παίκτες, διοίκηση, τεχνικό τιμ και γενικότερα όλο το σταφ) έδωσε το παρών, όπως φυσικά και όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Το ΔΑΚ Καλαμαριάς γέμισε από τον κόσμο (στο γήπεδο τα κόκκινα και τα μαύρα μπαλόνια έδιναν ένα ξεχωριστό "χρώμα" στην εκδήλωση) και ο Απόλλων Καλαμαριάς απέδειξε πως αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια!

Αρχικά τελέστηκε αγιασμός, εν συνεχεία υπήρχαν ποντιακοί χοροί και ακολούθησαν ομιλίες. Ο Φώτης Μπαλτίδης καταχειροκροτήθηκε στην ομιλία του προς τους παρευρισκομένους ενώ στην εκδήλωση βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι της πολιτικής σκηνής, όπως μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, η Βούλα Πατουλίδου, ο Θεοδόσης Μπακογλίδης και ο Αβραάμ Περσίδης.

Οι τέσσερις τελευταίοι απηύθυναν λόγο (και πήραν "ζεστό" χειροκρότημα) και ακολούθως έγινε η κοπή της πίτας. Το πρώτο κομμάτι δόθηκε στην ομάδα μπάσκετ του Απόλλωνα Καλαμαριάς και το παρέλαβε ο έφορος του ανδρικού τμήματος, Γρηγόρης Κωνσταντινίδης.

Μεταξύ αυτών που κέρδισαν το φλουρί ήταν οι καλαθοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Θάνος Τσιμπής και Δημήτρης Σαμαράς και στους δύο παίκτες αλλά και σε άλλους τυχερούς που κέρδισαν φλουρί, δόθηκαν όμορφα T-Shirt που είχαν το έμβλημα του Απόλλωνα Καλαμαριάς με το μήνυμα: "Τhe Family".




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια