Κυριακάκης: «Να είναι μια καινούργια αρχή η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα γυναικών»

Από τον Μιχάλη Κυριακάκη, πήραμε και δημοσιεύουμε τον κάτωθι σχολιασμό για την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα γυναικών:

«Μεγάλη εμφάνιση του Ολυμπιακού και πρώτη νίκη στην Ευρωλίγκα γυναικών απέναντι στην περσινή φιναλίστ Ουγγρική Σοπρον. Ολόκληρο το ματς ως γνωστόν το μετέδωσε η ΕΡΤ2 σε περιγραφή Βαγγελη Ιωάννου και σχολιασμό δικό μου.

Αξιώθηκα να ζήσω αυτή την σπουδαία επιτυχία και να έχω διπλή χαρά πρώτα σαν λάτρης του γυναικείου μπάσκετ, καθώς επίσης και σαν άνθρωπος που πέρασα  από την ομάδα, γνωρίζοντας έτσι από μέσα την προσπάθεια που γίνεται για να φτάσει στα ψηλά και της Ευρώπης.

Δεν αρκούν πλέον σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός μόνο οι εγχώριες επιτυχίες. Εύχομαι να είναι μια  καινούργια αρχή για το παρόν και το μέλλον...
Τέλος θέλω να πιστεύω ότι τόσο κυρίως ο Άγγελος Γιαννουλακης ο όποιος έχει ξεκινήσει από το Παγκόσμιο, όσο και εγώ, που έχουμε φάει πολλά χρόνια στον χώρο, προσπαθήσαμε να δώσουμε  στον κόσμο όσα περισσότερα ήταν δυνατόν για πράγματα, άγνωστα σε πολλούς, που αφορούν το γυναικείο μπάσκετ, με την ευκαιρία που μας έδωσε ο αγαπητός Βαγγελης και η δημόσια τηλεόραση με τις απευθείας μεταδόσεις της ΕΡΤ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια