Αμφισβητεί την αναβολή του αγώνα της με τη Μηχανιώνα λόγω… χιονιού η ΑΕΕ Τούμπας

Η ΑΕΕ Τούμπας ανάρτησε την ακόλουθη ανακοίνωση με τον χιουμοριστικό όπως πάντα τρόπο της για την χθεσινή αναβολή του αγώνα της με τον Ποσειδώνα στη Μηχανιώνα:

«Παρά τις διαβεβαιώσεις του ΟΑΣΘ και της αστυνομίας ότι η κυκλοφορία από και προς τη Μηχανιώνα διεξάγεται κανονικά, η ΕΚΑΣΘ πείστηκε ότι τα 0,23 εκατοστά χιονιού σε δυο αυτοκίνητα και ένα κλαδί δέντρου έξω από τη ΜΕΝΤ είναι επαρκής δικαιολογία να αναβληθεί ο αγώνας με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Έτσι θα μπορέσουν και οι αντίπαλοι να χαρούν το «τριήμερο» των Φώτων που υπήρξε η δικαιολογία τους για αίτημα αναβολής στις 31/12.

Σε κάθε περίπτωση εμείς κάναμε την ανάποδη διαδρομή και είμαστε στο «1930 restaurante» στη Μηχανιώνα.

ΥΓ. Σε κάθε περίπτωση η απόφαση αναβολής (για δεύτερη φορά στο ίδιο ζευγάρι) είναι μεροληπτική και μονομερής. Η ΕΚΑΣΘ οφείλει να προφυλάξει την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων της και να αποφεύγει την επιλεκτική ικανοποίηση αιτημάτων, όσο κι αν ζαλίζουν τον έρωτα οι αιτούντες και δεν μπορείς να τους αποφύγεις. Εκτός αν δεν θες να τους αποφύγεις και όλα καλά.

Το παιχνίδι το θέλουμε αλλά το θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Γι αυτό και όταν τέθηκε θέμα από τον Ποσειδώνα ότι δεν κατεβαίνει ακόμη και αν το παιχνίδι διεξαχθεί κανονικά, η ιστορία τελείωσε. Μόνοι μας άλλωστε δεν θα είχαμε την ευκαιρία για τρεις παρατάσεις όπως πέρυσι. Γι αυτό και θέλαμε να παίξουμε.

Το αν ήμασταν οι μόνοι που το θέλαμε προκύπτει τόσο από το σενάριο αναβολής που άρχισε να διακινείται με τις πρώτες νιφάδες, πολύ πριν κλείσει οτιδήποτε, όσο και (κυρίως) από το αίτημα που υποβλήθηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς, 10 και πλέον μέρες μετά τον «αυθαίρετο» ορισμό του αγώνα για 4/1 και την σχετική ενημέρωση από την ΕΚΑΣΘ, με πρόσχημα το τριήμερο των Φώτων (με Φώτα την Κυριακή και Παρασκευή-Σάββατο εργάσιμες). Στην απόρριψη του αιτήματος από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων, ο αντίλογος ήταν "θα κατεβούμε με το εφηβικό, γιατί οι ερασιτέχνες αθλητές μας κάνουν ακόμη γιορτές".

Τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις, και σίγουρα δεν σβήνονται στο χιόνι...

Ετούτα... Πάμε για χιονοπόλεμο, γιατί μας αρέσει κι εμάς (πολύ καλύτερος από τον πόλεμο ανακοινώσεων είναι η αλήθεια...)».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια