Ποσειδών Μηχανιώνας: «Με 70 πόντους χιόνι δεν μπορούσαμε να φύγουμε-Ζητάμε σεβασμό στην πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια»

Από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας πήραμε την παρακάτω απάντηση στην ΑΕΕ Τούμπας για την αναβολή του μεταξύ τους αγώνα, λόγω χιονιού, η οποία συνοδεύεται και από φωτογραφικό υλικό:

«Ζήσαμε μοναδικές στιγμές από την μανία της φύσης, με 70 πόντους χιόνι σε κάθε δρόμο και σοκάκι της περιοχής μας, Νέας Μηχανιώνας. Πιστεύουμε αληθινά ότι μόνο μέσα στα γήπεδα πρέπει να κρίνονται οι αγώνες.

Συμμετέχουμε στην κατηγορία για πέμπτο έτος, πληρώνοντας τα δυσβάσταχτα κόστη σε σχέση με τους αντιπάλους μας στο κέντρο και δεν ανεχόμαστε τέτοιου είδους σχόλια και συμπεριφορές από παράγοντες ομάδων. Ζητάμε σεβασμό στην αξιοπρεπή πορεία που χαράζει ο σύλλογος μας.

Μην μας υποτιμάτε έτσι μετά δυσμενή σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γιατί αγαπάμε το μπάσκετ στην επαρχία. Υπάρχει μια απορία που αιωρείται για πιο λόγο θα θέλατε να γίνει το παιχνίδι όταν υπήρχε κίνδυνος για την σωματική μας ακεραιότητα. Οι άνδρες μιλάνε σταράτα και ξεκάθαρα χωρίς υπονοούμενα.

Μπορείτε εάν θέλετε να έρθετε εσείς στη Μηχανιώνα και το δεύτερο παιχνίδι να γίνει στην Τούμπα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού θα σας κάνουμε το τραπέζι στο 1930 που τόσο πολύ αγαπάτε και θα σας φιλοξενήσουμε στα σπίτια μας, γιατί εμείς στην Μηχανιώνα είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι».







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια