Δύσκολη αποστολή στην Καβάλα για τον ΑΣ Καρδίτσας

Καθοριστικό ματς για τη συνέχεια, αυτό που δίνει στην Καβάλα ο ΑΣ Καρδίτσας το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Μια δύσκολη και απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση, στην οποία οι «κυανόλευκοι» θα κυνηγήσουν τη νίκη.

Στο προηγούμενο παιχνίδι, ο Α.Σ.Κ. κοίταξε στα μάτια τον πρωτοπόρο Ιωνικό Νίκαιας, ηττήθηκε από λεπτομέρειες έχοντας παράπονα από τη διαιτησία, όμως απέδειξε με την εμφάνισή του, την ικανότητα και την πληρότητα της ομάδας. Τώρα πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, διεκδικώντας τη νίκη απέναντι στην Καβάλα.

Η ομάδα της Μακεδονίας, έχει ιστορία και μεγάλες στιγμές στο χώρο του μπάσκετ, επιστρέφοντας το καλοκαίρι στο προσκήνιο, αφού ανέβηκε από τη Β’ στην Α2 Εθνική. Βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, όμως έχει βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και δικαιολογημένα, ετοιμάζει την αντεπίθεσή της.

Ο ΑΣ Καρδίτσας, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα και σεβόμενος απόλυτα τον αντίπαλο. Η αποστολή του Α.Σ.Κ. αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για την Καβάλα, όπου το Σάββατο θα γίνει το κρίσιμο ματς για τη 15η αγωνιστική της Α2 Εθνικής.

Οι δυο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν, με την Καβάλα βέβαια να έχει μεγαλύτερη παράδοση και παρουσία στο πρωτάθλημα της Basket League.

Υπάρχουν πάντως δυο πρόσωπα που «ενώνουν» τις δυο ομάδες. Από τη μια μεριά ο Γιάννης Τζήμας, ο σημερινός προπονητής του ΑΣ Καρδίτσας, ο οποίος ήταν εκείνος που οδήγησε την ομάδα της Καβάλας στην άνοδο στη Basket League το 2015, ενώ βρέθηκε στον πάγκο της και στην Α1 την περίοδο 2015-16.

Από την άλλη μεριά, στην Καβάλα αγωνίζεται την τελευταία διετία ο Γρηγόρης Παππάς, ο οποίος ήταν βασικός συντελεστής της ανόδου του Α.Σ.Κ. στην Α2 την περίοδο 2016-17.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Καβάλας με διαιτητές τους Ευφραιμίδη, Σιμητόπουλο και Τζήμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια