Τι δήλωσαν οι προπονητές για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών


Η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποιήθηκε χθες (10/12) στα γραφεία της ΕΟΚ και τα ζευγάρια που έβγαλε η κληρωτίδα ήταν Κύμη-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Οι προπονητές των τεσσάρων ομάδων μίλησαν για τους αγώνες που είναι προγραμματισμένο να γίνουν στις 13 Φεβρουαρίου.

Ισίδωρος Κουτσός (Κύμη, προπονητής): «Η συμμετοχή μας στα ημιτελικά του Κυπέλλου είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του Συλλόγου μας και ταυτόχρονα μια τεράστια πρόκληση για όλους μας. Γνωρίζουμε ότι εκπροσωπούμε έναν ολόκληρο νομό και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά την σημερινή κλήρωση καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν ισχυρό και με γεμάτο ρόστερ αντίπαλο. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε μεγάλο κίνητρο και με την βοήθεια του κόσμου μας ευελπιστούμε στο καλύτερο αποτέλεσμα».

Ηλίας Παπαθεοδώρου (ΠΑΟΚ, προπονητής): «Η κλήρωση μας έφερε αντίπαλο την θεωρητικά πιο βατή ομάδα από τις τρεις που έχουν φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την κατάσταση που θα βρίσκονται οι δύο ομάδες σε δύο μήνες από τώρα. Σε κάθε περίπτωση για εμάς το όνειρο της συμμετοχής σε έναν τελικό μετά από 20 χρόνια παραμένει ζωντανό. Το μυαλό μας δεν είναι αυτή την στιγμή στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Είναι κάτι πολύ μακρινό. Υπάρχουν άλλες πολύ σημαντικές υποχρεώσεις για εμάς στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή θα το διαχειριστούμε με την ανάλογη σοβαρότητα για να μπορέσουμε να πάμε στον τελικό».

Τσάβι Πασκουάλ (Παναθηναϊκός, προπονητής): «Αυτή ήταν η πρώτη φορά στις σεζόν που είμαι στον Παναθηναϊκό, όπου κληρωθήκαμε να παίξουμε γηπεδούχοι στον ημιτελικό του Κυπέλλου. Προφανώς και θα είναι ένα πολύ σημαντικό νοκ άουτ παιχνίδι, ωστόσο θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς να πούμε πολλά πράγματα. Ελπίζουμε το Φεβρουάριο να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι είμαστε τώρα».

Ντέιβιντ Μπλατ (Ολυμπιακός, προπονητής): «Σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές και φιλόδοξες. Όλες θέλουν να πετύχουν το μάξιμουμ, το ίδιο και εμείς. Στα ημιτελικά θα τεθούμε αντιμέτωποι με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο γνωρίζουμε πολύ καλά. Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και πραγματικά δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτε άλλο από μια αναμέτρηση υψηλού επιπέδου. Μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι, όμως, απέχουμε κάποιους μήνες και πολλά μπορεί να συμβούν στο διάστημα αυτό σχετικά με την εξέλιξη των ομάδων και την κατάσταση που θα βρίσκονται. Αλλά άσχετα από όλα αυτά, θα είναι σίγουρα μια αναμέτρηση υψηλότατου επιπέδου, στην οποία θα δώσουμε το 100% μας»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια