Δεληγεώργης: «Υπάρχουν ρόλοι και χημεία στην ΧΑΝΘ»

Η ΧΑΝΘ συνέχισε νικηφόρα την πορεία της στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής (Βορράς) πανηγυρίζοντας την τέταρτη επιτυχία της στην σεζόν απέναντι στον Έσπερο Λαμίας.

Ο Απόλλωνας Δεληγεώργης ένας από τους πρωταγωνιστές αυτής της νίκης (ήταν ο πρώτος σκόρερ με 20 πόντους) μιλάει σήμερα για την προσπάθεια της ΧΑΝΘ, την αγωνιστική της ταυτότητα αλλά και την δική του παρουσία.

«Είμαστε καλή παρέα στην ομάδα, υπάρχει καλό κλίμα, έχουμε δέσει όλα τα παιδιά. Υπάρχει καλή χημεία και ξεκάθαροι ρόλοι κι αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μια ομάδα», δήλωσε στο σάιτ της ΧΑΝΘ (ymca.gr) και πρόσθεσε: «Σε ότι αφορά την αγωνιστική μας ταυτότητα, αυτό που κυρίως εστιάζουμε είναι η ένταση που πρέπει να έχει η προσπάθεια μας στην άμυνα. Από εκεί ξεκινάμε. Ο κόουτς Ζαφειρούδης μάς δίνει αρκετή ελευθερία στις επιθέσεις, προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε πλεονεκτήματα μας και μέχρι στιγμής αυτό μας βγαίνει. Αν δείτε η ομάδα έχει αρκετούς κάθε φορά πρωταγωνιστές κι αυτό είναι καλό. Γνωρίζουμε βέβαια ότι η χρονιά είναι στο ξεκίνημα, κάναμε κάποιες καλές νίκες όμως πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και ταπεινοί».

Σε άλλο σημείο είπε: «Δεν βάζουμε στόχους, πάμε βήμα βήμα. Ξεκινώντας λέγαμε πως ένας βασικός στόχος πρέπει να είναι η παραμονή όμως προσωπικά γρήγορα κατάλαβα πως η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει και περισσότερα. Δεν ξεχνάμε πως η κατηγορία είναι δύσκολη  κι ότι μας περιμένουν απαιτητικά ακόμη παιχνίδια».

Η ΧΑΝΘ απέκτησε φέτος τον 25χρονο Απόλλωνα Δεληγεώργη από τον Ηρακλή. Ο ύψους 1.92 μ. πλέι μέικερ  ξεκίνησε το μπάσκετ στον Αρίωνα Ξάνθης, αγωνίσθηκε επί σειρά ετών στον Μαντουλίδη, στην συνέχεια στον Πιερικό(Β΄ Εθνική), στον ΟΦΗ(Α2), στην Bέροια (Α2)  στην ΑΕΛ(Α2) και στον Ηρακλή(Α2). Την σεζόν 2013-14 αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης στο πρωτάθλημα της Α2.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια