Δείπνο ενότητας του Απόλλωνα Καλαμαριάς μετά την ήττα από ΠΣ Ευκαρπίας- Σταθερά κοντά στην ομάδα ο Δήμαρχος, Θεοδόσης Μπακογλίδης

O Απόλλων Καλαμαριάς είναι μια «οικογένεια» τόσο στις νίκες όσο και στα αρνητικά αποτελέσματα.

Μετά την βαριά ήττα από τον Π.Σ. Ευκαρπίας, σύσσωμη η ανδρική ομάδα του Απόλλωνα (καλαθοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και στελέχη του συλλόγου) την Κυριακή  δείπνησε στο «Brothers In Law». Ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως η ομάδα  είναι μια «γροθιά», προχωρά ενωμένη και στηρίζει τους παίκτες της, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Σταθερά κοντά στον Απόλλωνα ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης

Στο ΔΑΚ Ευκαρπίας βρέθηκε την Κυριακή ο Θεοδόσης Μπακογλίδης προκειμένου να παρακολουθήσει το παιχνίδι ΠΣ Ευκαρπίας-Απόλλων Καλαμαριάς.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς για μια ακόμη φορά έδειξε την έμπρακτη στήριξή του προς την ομάδα του Δημήτρη Καραμιχάλη. Ο κ. Μπακογλίδης βρίσκεται σταθερά κοντά στον Απόλλωνα και μάλιστα την τέταρτη αγωνιστική βρέθηκε στο ΔΑΚ Καλαμαριάς, όπου παρακολούθησε την σπουδαία εντός έδρας νίκη κόντρα στη ΜΕΝΤ.

Να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Καλαμαριάς έχει βρεθεί ξανά σε εκτός έδρας αγώνα του Απόλλωνα, καθώς είχε δώσει το παρών στο κλειστό του ΒΑΟ για να δει το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια