Φιλικά στη Λάρισα για την ΑΚ Πανόραμα (ΡΒΑ)-Φωτορεπορτάζ

Το Σάββατο που μας πέρασε, πραγματοποιήθηκε η πρώτη για φέτος εκδρομή της Ακαδημίας Πανοράματος (ΡΒΑ). Όλα τα τμήματα επισκέφτηκαν τη Λάρισα και δώσανε μια σειρά φιλικών αγώνων με την Ακαδημία Αθλημάτων Λάρισας, η οποία ανήκει στον διεθνή καλαθοσφαιριστή Νέστορα Κόμματο. Το κλειστό γυμναστήριο στο 9ο Δημοτικό Λάρισας γέμισε με παιχνίδι, χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον.

Η ακαδημία του Πανοράματος ευχαριστεί τους υπεύθυνους της ακαδημίας της Λάρισας και τους προπονητές Βάιο Θεοδωρόπουλο και Άνθιμο Γκόρη για την άψογη φιλοξενία, την οποία ελπίζουν να ανταποδώσουν σύντομα στο Πανόραμα.

Μετά τους αγώνες, τα παιδιά ξεσήκωσαν κυριολεκτικά το κέντρο της Λάρισας με συνθήματα και ακολούθησε γεύμα σε γνωστή ταβέρνα.

Ο σύλλογος ευχαριστεί τον Ανέστη Χριστοφορίδη για τη συνεργασία και την ασφαλή μεταφορά και τον φίλο της ομάδας (αν και κάτοικος Λάρισας) Δημήτρη Χατζή για την πολύτιμη βοήθειά του στην οργάνωση της εκδρομής.

«Μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδρομή για την άψογη συμπεριφορά τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την στήριξη», καταλήγει η ανακοίνωση.































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια