Ξεκίνησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων-Φωτορεπορτάζ

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 20 Αυγούστου ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στην οποία οι «μπλε» θα αγωνίζονται στην Β Εθνική κατηγορία.

Ο προπονητής Χάρης Φόρος, ως πρώτη «πρόκληση» έχει να «δέσει» την νέα ομάδα, καθώς υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα, τόσο παίκτες με εμπειρίες και παραστάσεις όπως είναι οι Λεπενιώτης, Γκιούλεκας, Δέσπος κ.α. αλλά και νέα παιδιά με όρεξη και διάθεση να προσφέρουν.

Βοηθός  προπονητή παρέμεινε ο Σωτήρης Ρίζος, ενώ στο τιμ προστέθηκε και ο πολύπειρος γυμναστής Φάνης Τσιτρούλης. Φυσικοθεραπευτής θα είναι ο Βασίλης Κατσιαούνης.

Στις πρώτες τους δηλώσεις οι άνθρωποι του Γυμναστικού, τόνισαν ότι πρώτος στόχος είναι να παίξει η ομάδα καλό και ελκυστικό μπάσκετ και μετέπειτα οι στόχοι θα τεθούν κατά την διάρκεια της σεζόν.

Δηλώσεις από πλευράς διοίκησης έκαναν η πρόεδρος Έρη Σιώμου  και ο Αλέκος Ζαχαρής ο οποίος είναι τακτικό μέλος.

Επίσης ο προπονητής Χάρης Φόρος, ο βοηθός προπονητή Σωτήρης Ρίζος και οι μπασκετμπολίστες, Χρήστος Αναγνωστόπουλος, Ζήσης Λιούπης, Δημήτρης Δέσπος, Σωτήρης Γκιούλεκας και Γιώργος Λεπενιώτης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Έρη Σιώμου: «Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ καλή σεζόν με υγεία σε όλους τους αθλητές. Τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου τους καλωσορίζουμε στην ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική περίοδο.

Θέλω και πιστεύω ότι τόσο οι παλιοί παίκτες όσο και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, θα γίνουν μια γροθιά με στόχο την πρόοδο και την επιτυχία της ομάδος μας».

Αλέκος Ζαχαρής: «Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες. Στόχος μας είναι η συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξη του Συλλόγου με σωστά βήματα και πάνω σε γερές βάσεις.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν αρκετά δύσκολο έπειτα από την παραίτηση του προέδρου Λεωνίδα Γκόβαρη και κάποιων ακόμη ανθρώπων της διοίκησης, όμως εν τέλει καταφέραμε με την βοήθεια του κόσμου ο οποίος στην τελευταία συνέλευση έδωσε δυναμικό παρών να βρούμε λύση στο αδιέξοδο και να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Στόχος μας ήταν και είναι η εξέλιξη των νέων παιδιών μέσα από την δουλειά των Ακαδημιών με «κορωνίδα» την μεγάλη ομάδα του μπάσκετ».

Χάρης Φόρος: «Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ και εγώ καλή χρονιά με υγεία σε όλους του αθλητές. Στόχος μας πρώτα από όλα είναι η σωστή δουλειά.

Μέσα από εκεί σαν στόχο έχουμε να κερδίσουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Κυπέλλου κόντρα στην Γέφυρα και μετέπειτα αγώνα με τον αγώνα να προχωράμε και να δουλεύουμε σωστά.

Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την περσινή σεζόν με σωστές βάσεις και δουλειά.

Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια την περσινή σεζόν ήταν συγκλονιστικός και έτσι θέλουμε να συνεχίσει να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζει, γιατί αυτή είναι η κινητήριος δύναμη μας.

Το ρόστερ ακόμη δεν έχει κλείσει κινούμαστε για κάποιες περιπτώσεις παικτών στην περιφέρεια».

Σωτήρης Ρίζος: «Συγκριτικά με την περσινή σεζόν έχουμε αρκετά περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε και να δουλέψουμε. Αν αναλογιστεί κανείς ότι την περσινή σεζόν μπήκαμε σε ρυθμούς προετοιμασίας 10 Σεπτεμβρίου είναι εύκολα αντιληπτό ότι φέτος έχουμε πολύ περισσότερο χρόνο.

Αρχικός στόχος μας είναι να χτιστεί η ομάδα μέσα από την προπόνηση και την σκληρή δουλειά και αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Κυπέλλου να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Όλοι μας πρέπει να δουλέψουμε σωστά και σκληρά, ώστε να εξαργυρώσουμε την εμπιστοσύνη της διοίκησης και να δείχνουμε το πρόσωπο που πρέπει και αρμόζει στην ομάδα μας».

Χρήστος Αναγνωστόπουλος: «Αρχικά θα ήθελα να καλωσορίσω τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία.

Η εμπειρία των νέων παιδιών που ήρθαν στην ομάδα είναι αδιαμφισβήτητη και πιστεύω ότι με τις εμπειρίες και τις παραστάσεις τους θα βοηθήσουν και αυτοί την ομάδα.

Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ, να το ευχαριστηθούμε αρχικά εμείς και μετέπειτα ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο».

Δημήτρης Δέσπος: «Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ μια καλή σεζόν με υγεία σε όλους. Ήρθα σε ένα σωματείο υγιέστατο με οικογενειακό κλίμα και σωστές βάσεις.

Σε αυτή την ομάδα έχω συναντήσει αρκετούς φίλους ήδη όπως είναι ο Σωτήρης ο Γκιουλέκας με τον οποίο είχαμε κοινή καριέρα τόσο στον Γ.Σ. Λάρισας, όσο και στον Ηρακλή, τον Γιώργο τον Λεπενιώτη με τον οποίο έχουμε υπάρξει συμπαίκτες, όπως επίσης με τον προπονητή Χάρη Φόρο.

Στόχος μας είναι αρχικά μέσα από δουλειά να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Γιώργος Λεπενιώτης: «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Επιστρέφω στην ομάδα των Φαρσάλων όπου έχω μόνο καλές αναμνήσεις και έχουμε αφήσει μια δουλειά στην μέση.

Με δουλειά, κοινό στόχο και σωστές βάσεις πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε αυτό που θέλει η Διοίκηση, οι προπονητές και ο κόσμος».

Σωτήρης Γκιούλεκας: «Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία σε όλους. Η ομάδα του Γυμναστικού έχει σωστές βάσεις και προοδεύει συνεχώς έχοντας ως βάση το οικογενειακό κλίμα.

Με δουλειά, υπομονή και σωστές βάσεις θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Στόχος είναι να παίξουμε σωστό μπάσκετ να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας και με εφαλτήριο την έδρα μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Ζήσης Λιούπης: «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία, σε όλους. Νέα χρονιά, νέοι στόχοι για όλους μας και πιστεύω με σωστή δουλειά, υπομονή και πίστη στο πλάνο μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων, θα δώσει δυο φιλικές αναμετρήσεις την Τετάρτη 5/9 με την ομάδα της Αταλάντης, ενώ το Σάββατο 8/9 θα αντιμετωπίσουν την Νίκη Βόλου, πριν το παιχνίδι Κυπέλλου με την Γέφυρα.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια