Χατζηιωάννου-Ξηρομερίτης στον πάγκο του γυναικείου του Πιερικού Αρχέλαου- Ο Θανάσης Τοπούζης προπονητής του ανδρικού

Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία των γυναικών του Πιερικού Αρχέλαου, η οποία η οποία θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Μετά την αποχώρηση από τον πάγκο της Τασούλας Τσιρογιάννη, υπό τις οδηγίες της οποίας η ομάδα ανέβηκε στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία και πέτυχε την παραμονή της σε αυτή για δύο συνεχόμενες χρονιές, προπονητής της ομάδας για την σεζόν 2018-19 αναλαμβάνει ο Στέλιος Χατζηιωάννου, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο των ανδρών της ομάδας από το 2013 στον πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Δίπλα του στον πάγκο θα είναι ο επί τετραετία συνεργάτης του, Χρήστος Ξηρομερίτης, ο οποίος βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας από το 2008 και διετέλεσε βοηθός προπονητή καθ’ όλη τη διάρκεια της εννεαετούς διαδρομής της ανδρικής ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις, με την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του Πιερικού Αρχέλαου να είναι στις 30 Σεπτέμβρη, όταν και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθλητικό Συκεών για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Θανάσης Τοπούζης προπονητής του ανδρικού


Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία των ανδρών του Πιερικού Αρχέλαου, η οποία σηματοδοτεί την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από ένα διάλειμμα μίας χρονιάς.

Η ομάδα της Κατερίνης, η οποία αγωνίστηκε επί εννέα συναπτά έτη στις εθνικές κατηγορίες, θα αγωνιστεί φέτος στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ στηριζόμενη -όπως πράττει διαχρονικά- στα δικά της παιδιά, τους αθλητές της Ακαδημίας της.

Προπονητής της ομάδας για την σεζόν 2018-19 θα είναι ο Θανάσης Τοπούζης, ο οποίος πέρυσι έκανε το ντεμπούτο του στους πάγκους στις ομάδες Εφήβων και Παίδων του Πιερικού Αρχέλαου και με τις οποίες κατέκτησε την 1η και την 3η θέση αντίστοιχα στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις, με την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του Πιερικού Αρχέλαου να είναι στις 1 Σεπτέμβρη, όταν και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Μελίκη για την 1η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια