Στην Σαραγόσα ο Γιώργος Πετανίδης;-Πρόταση και από την ιταλική Stella Azzurra

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του μπλογκ, ο Γιώργος Πετανίδης και η οικογένεια του είναι κοντά στην μετακόμιση από την Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα στην Σαραγόσα και την Ισπανία.

Οι Ισπανοί κινήθηκαν άμεσα μετά την αναμέτρηση Ισπανία - Ελλάδα που έγινε πριν μερικές μέρες, όπου η Εθνική μας επικράτησε της Ισπανίας στην παράταση με καθοριστικό τρίποντο στην λήξη του αγώνα του Γιώργου Πετανίδη, καθώς βρίσκονταν άνθρωποι της ομάδας στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον νεαρό άσσο.  

Χωρίς να χάσουν χρόνο επισκέφτηκαν την Θεσσαλονίκη και συναντήθηκαν ξανά με την οικογένεια και τον εκπρόσωπο του αθλητή για να τον πείσουν να μετακομίσει στην ιβηρική χερσόνησο για λογαριασμό τους.

Οπως φαίνεται απέσπασαν την προφορική δέσμευση του αθλητή και της οικογένειας του ότι θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή , και απομένουν τα τυπικά, σύμφωνα με τις  τελευταίες πληροφορίες μας.

Βέβαια την περίπτωση του ταλαντούχου έλληνα παρατηρεί και η ιταλική Stella Azzurra που εχει καταθέσει την πρόταση της και  δεν αποκλείεται να γίνει ανατροπή την τελευταία στιγμή και τελικά να καταφέρουν οι Ιταλοί να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον αρκετών ελληνικών ομάδων, φαίνεται ότι δεν κατάφεραν να πείσουν την οικογένεια και τον ίδιο για την προοπτική εξέλιξης του στην χώρα μας. Οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νεαρός διεθνής γκάρντ θα επιλέξει τον δρόμο του εξωτερικού.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί αν επαληθευτούν οι πληροφορίες μας ή αν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια