Ευχαριστεί τους χορηγούς του ο ΑΣ Ασβεστοχωρίου

Τώρα που βαδίζουμε στη τελευταία εβδομάδα και της μεταβατικής περιόδου και έτσι κλείνει και τυπικά η χρονιά 2017-2018, o AΣ Ασβεστοχωρίου ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους χορηγούς για την τεράστια βοήθεια που προσφέρανε και φέτος.

«Ιδιαίτερη αναφορά βέβαια οφείλουμε να κάνουμε στα Karlas art World και προσωπικά στον ίδιο τον Γιώργο που από τη πρώτη στιγμή της νέας μας προσπάθειας πριν από σχεδόν 4 χρόνια μας αγκάλιασε και μας βοήθησε σε ότι του ζητήσαμε. Τα ίδια ισχύουν και για τα kaoil SHIRA OIL A.E. και τον Χρήστο προσωπικά που για χρόνια είναι δίπλα μας.

Τέλος δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως οι μεγαλύτεροι χορηγοί μας είστε όλοι εσείς οι γονείς που αφενός, μας εμπιστεύεστε οτι πολυτιμότερο έχετε, δηλαδή τα παιδιά σας, και αφετέρου ενισχύετε με το υστέρημα σας το ταμείο της ομάδας. Ένα ευχαριστώ δεν φτάνει.

Η προσεχής αγωνιστική περίοδος 2018-2019 θα βρει την ομάδα μας στη κορυφαία λίγκα της ΕΚΑΣΘ την Α΄. Η πρόκληση είναι τεράστια. Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις για να είμαστε αξιοπρεπείς και ανταγωνιστικοί. Ενισχυθήκαμε σε ανθρώπινο δυναμικό με ότι κορυφαίο μπορούσαμε . Περιμένουμε και φέτος την βοήθεια σας. Από ένα απλό εισιτήριο, ένα διαρκείας μέχρι μια οποιασδήποτε μορφής χορηγία. Σας ευχαριστούμε και πάλι. Ολοι μαζί μεγαλώνουμε την ομάδα μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια