Πανελλήνιο Κορασίδων-MVP και πρώτη σκόρερ η Μποσγανά-Η καλύτερη πεντάδα-Η τελετή λήξης-Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Πριν την έναρξη της τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε χορευτική επίδειξη από το ποντιακό συγκρότημα Τσοτυλίου και περιχώρων. Με την παράταξη των ομάδων στο παρκέ του γηπέδου άρχισε η τελετή λήξης των αγώνων. Η ΕΟΚ δια του αντιπροέδρου της Αριστείδη Γολέμη, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στο Δήμαρχο Βοϊου Παναγιώτη Λαμπρόπουλο για την προσφορά του στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Πρώτη σκόρερ του τουρνουά αναδείχθηκε η Ελενα Μποσγανά του Κρόνου Αγίου Δημητρίου που παρέλαβε το έπαθλο από το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΔΥΜ Γιώργο Δρόσο.

Πολυτιμότερη παίκτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η Ελενα Μποσγανά του Κρόνου Αγίου Δημητρίου που πήρε το βραβείο από τον αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΔΥΜ Βασίλη Μπούτση.

Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από την προαναφερθείσα βρέθηκαν ακόμη και οι Ευτυχία Δερμιτζάκη του ΟΑ Χανίων, Λαμπρινή Πολυμένη του ΠΑΟΚ, Αθηνά Λέξα του ΠΑΟΚ, Γεωργία Γρηγοροπούλου του Κρόνου Αγίου Δημητρίου με την απονομή να πραγματοποιεί το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Αλεξόπουλος.

Στον έκτο Εσπερο Πάτρας το αναμνηστικό παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΣΚΑ Δημήτρης Πέτρου. Στον πέμπτο Κεραυνό Αγίου Γεωργίου Γρεβενών την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης. Στον τέταρτο ΟΑ Χανίων τα αναμνηστικά παρέδωσε ο ταμίας της ΕΚΑΣΔΥΜ Αθανάσιος Καλαφατίδης. 

Στον τρίτο Ιάσωνα Κολωνού τα μετάλλια και τα αναμνηστικά παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Αλεξόπουλος, ενώ στο δεύτερο ΠΑΟΚ τις απονομές έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης. Τέλος στον πρωταθλητή Ελλάδας Κρόνο Αγίου Δημητρίου τα μετάλλια και το κύπελλο απένειμαν ο αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης και ο δήμαρχος Βοϊου Παναγιώτης Λαμπρόπουλος.






































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια