Τρίτος στο Πανελλήνιο Κορασίδων ο Ιάσων Κολωνού-Επιβλήθηκε με 65-45 του Εσπέρου Πατρών-Τι δήλωσαν οι δύο προπονητές-Φωτορεπορτάζ από τα πανηγύρια και το στατιστικό του αγώνα

Ανεβάζοντας την απόδοσή του στην επανάληψη ο Ιάσων Κολωνού επικράτησε με 65-45 του Εσπέρου Πάτρας και κατέκτησε την τρίτη θέση στο 29ο Πανελλήνιο Κορασίδων που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Τσοτύλι.
Οι δύο ομάδες παρέμειναν κοντά στο σκορ το πρώτο δεκάλεπτο με τον Έσπερο να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα αρχικά με 4-8 και στη συνέχεια με 9-11. Στη δεύτερη περίοδο ο Ιάσων ισοφάρισε σε 14-14 και ενώ στη συνέχεια ο Έσπερος ξέφυγε με 16-21, η ομάδα από τον Κολωνό ισοφάρισε ξανά σε 23-23 και προηγήθηκε με 27-23.


Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Ιάσων όχι μόνο διατήρησε το προβάδισμα στο σκορ, αλλά κατάφερε να πάρει και διαφορά (48-36). Ο Έσπερος δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι ο Ιάσων επικράτησε με 65-45.

Δεκάλεπτα: 11-12, 27-23, 48-36, 65-45
Διαιτητές: Δέλλας-Κατωτικίδης
Ιάσων Κολωνού (Ποφάντη): Λαλέογλου 12, Γαβριηλίδη Αν., Πελέκη 2, Πρένκα 1, Καζούρη 13(13ρ.), Γαβριηλίδη Αθ. 14(3), Κάτρη 5(12ρ.), Λέρη Μ. 2, Λέρη Ο. 16, Δαμίγου, Αγγέλου Μ., Αγγέλου Ι.  
Εσπερος Πάτρας(Πέτροβιτς): Σολδάτου, Νάτσκου 8(2), Πολίτη, Μπαλάση 13, Τζελέπη 1, Γιαννοπούλου 2, Μπούσια 2, Μιχαηλίδου Κ. 13(1), Μιχαηλίδου Ε. 6(2), Δημοπούλου.

Δηλώσεις

Κλεάνθη Ποφάντη (προπονήτρια Ιάσων Κολωνού): Είμαστε πολύ χαρούμενες για την τρίτη θέση. Συγχαρητήριας σε όλες τις ομάδες για την προσπάθειά τους. Για εμάς είναι κάτι εντελώς πρωτόγνωρο. Έχουμε πάρα πολύ μικρά παιδιά και χαίρομαι που ζω μαζί τους αυτή την εμπειρία. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό, πολύ καλές παίκτριες. Οι περισσότερες ομάδες έχουν ξανάρθει σε τέτοια διοργάνωση, έχουν εμπειρίες, θεωρώ ότι τους κοντράραμε σχεδόν ισάξια. 


Πέταρ Πέτροβιτς (προπονητής Έσπερου Πατρών): Το τουρνουά ήταν πολύ καλό, με πολύ δυνατές ομάδες. Η διοργάνωση επίσης ήταν πολύ καλή. Η ομάδα μου αποτελείται από μικρά κορίτσια χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία. Θέλαμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω σε αυτό το τουρνουά όμως τελικά κατακτήσαμε την τελευταία θέση. Επίσης θα ήθελα να πω ότι για το επίπεδο της συγκεκριμένης διοργάνωσης οι διαιτητές θα έπρεπε να ήταν σε καλύτερο επίπεδο και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο για τα παιχνίδια της ομάδας μου αλλά συνολικά για το τουρνουά που είχε τις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.   

Το στατιστικό του αγώνα



























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια