Ντάλα: «Πρώτη μου επιλογή η παραμονή στον ΠΑΣ Γιάννινα»

Δεν ήταν μυστικό ότι ο πρώτος στόχος της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η άμεση επάνοδος στην Α2. Στο διάστημα του περασμένου καλοκαιριού η διοίκηση έκανε τεράστιο αγώνα για να παρουσιάσει μια ομάδα… Α2 στο τοπικό πρωτάθλημα. Και τα κατάφερε καθώς το 11/11 καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά που έκαναν ο Γιώργος Σιαμέτης και τα κορίτσια του.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια στον τελικό ανόδου με την Νίκη Βόλου Πανωραία Ντάλα (18 πόντους με 3 τρίποντα) μίλησε στο basket247.gr για την φετινή χρονιά και όχι μόνο.

Μετά την λήξη μιας υπερεπιτυχημένης χρονιάς ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα που σε διακατέχουν;

Για αρχή αισθάνομαι χαρούμενη και δικαιωμένη, λόγω της σκληρής δουλειάς ολόκληρης της χρονιάς που πέρασε. Γι‘ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τον coach Γιώργο Σιαμέτη και Νίκο Γιωτάκη για όλη αυτή την μεγάλη προσπάθεια, την διοίκηση της ομάδας που πάντα ήταν δίπλα μας, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας που πάντα μας στήριζε.

Ποσο δύσκολη ήταν η άνοδος με δεδομένο τις δυσκολίες του πρωταθλήματος (λίγοι αγώνες, μεγάλη διάρκεια χωρίς παιχνίδια κτλ);

Η αλήθεια είναι ήταν πολύ δύσκολη η άνοδος, λόγω του ότι δεν είχαμε πολλούς αγώνες και τα μπαράζ ανόδου ήταν τέλη Ιουνίου. Θα μπορούσε να μας κρατήσει αρκετά πίσω όλο αυτό, αλλά μετά το τέλος του τοπικού πρωταθλήματος δεν σταματήσαμε πότε να κλείνουμε φιλικά, ακόμα και μια εβδομάδα πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα στα μπαράζ.

Ποιο κατά την γνώμη σου ήταν το μυστικό της αήττητης πορείας του ΠΑΣ προς την Α2;

Κατά την γνώμη μου, το μυστικό για αυτή την επιτυχημένη χρονιά στηρίζεται σε μια λέξη και είναι η «θέληση» που είχαμε όλοι μαζί σαν ομάδα για να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας, την άνοδο στην Α2.

Αισθάνεσαι δικαιωμένη που διάλεξες πέρυσι το καλοκαίρι τον ΠΑΣ για να αγωνιστείς;

Σίγουρα αισθάνομαι δικαιωμένη και η απάντηση δόθηκε και στην πρώτη ερώτηση.

Είναι η πρώτη σου επιλογή η παραμονή στα Γιαννινα και την νέα χρονιά;

Μετά από όλο αυτό που έζησα στον ΠΑΣ, που δεν είμαστε μόνο ομάδα αλλά έχουμε δεθεί σαν μια μεγάλη παρέα, σίγουρα ναι είναι η πρώτη μου επιλογή να μείνω και την νέα χρονιά.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια