Δεύτερος ο ΠΑΟΚ στο 29ο Πανελλήνιο Κορασίδων-Επικράτησε στο κρίσιμο παιχνίδι με 57-45 του ΟΑ Χανίων-Τι δήλωσαν οι δύο προπονητές-Φωτορεπορτάζ από τον αγώνα και τα πανηγύρια και το στατιστικό

Τη δεύτερη θέση στο 29ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατέκτησαν οι κορασίδες του ΠΑΟΚ που επικράτησαν με 57-45 του ΟΑ Xανίων έχοντας προβάδισμα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 5-5 στο πρώτο μισό του πρώτου δεκαλέπτου, όμως στη συνέχεια τα Χανιά με επιμέρους σκορ 1-8 προηγήθηκαν με 6-13 (2΄47΄΄). Ο ΠΑΟΚ ανέκαμψε και μείωσε σε 14-15. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης στη δεύτερη περίοδο βρήκε επιθετικό ρυθμό και κατάφερε να προηγηθεί με 15-20 (5΄51΄΄) και στη συνέχεια με 27-21.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι έγινε ξανά «ντέρμπι» όταν τα Χανιά πλησίασαν σε 35-34, όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεφύγει και πάλι στο σκορ με 45-36. Η πίεση των Χανίων να πλησιάσουν στο σκορ δεν έφερε αποτελέσματα και έτσι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τη νίκη με 57-45. 

Δεκάλεπτα: 14-15, 27-21, 45-38,  57-45
Διαιτητές: Κουφούδης-Ιορδανίδης
ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος): Φίλιου 6(1), Λέξα 16(1), Μπουτσούκη, Πολυμένη 20(2τρ., 10ρ.), Φείδα 3, Στεργάκη 7(13ρ.), Καζαμία 2, Γενναίου 3.
ΟΑ Χανίων (Κασικτσόγλου): Τσώνη 5(1), Δερμιτζάκη 10(1), Δρικάκη, Χαιρετάκη, Βασιλογιαννάκη 9, Γιακουμάκη, Πέσκου, Παπαδάκη 2, Δασκουλίδου 13(2τρ., 11ρ.), Δασκαλάκη, Κοπάση, Σκουμπάκη 6(1).
  
Δηλώσεις

Νίκος Παπαδόπουλος (προπονητής ΠΑΟΚ): Ήταν ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είμαστε ευχαριστημένοι από τη 2ηθέση. Μας μένει μια πίκρα ότι δεν βγήκαμε πρώτοι γιατί πιστεύω ότι μπορούσαμε να βγούμε. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε, έχουμε μια ομάδα που αποτελείται κυρίως από κορίτσια 2003, θα δουλέψουμε για να είμαστε και του χρόνου εδώ πέρα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο τουρνουά, όπως φάνηκε κανένα ματς δεν ήταν πολύ εύκολο, ή θα γινόταν εύκολο λόγω κούρασης ή θα πήγαιναν όλα στο πόντο. Νομίζω ότι το τουρνουά ήταν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό για το μέλλον.

Μιχάλης Κασικτσόγλου (προπονητής Χανίων): Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και πάνω απ΄ όλα σε όλες τις ομάδες και σε όλα τα παιδιά. Εγώ έρχομαι πρώτη φορά σε τελική φάση αλλά νομίζω ότι το επίπεδο ήταν πάρα πολύ καλό. Συγχαρητήρια και στα παιδιά και στους προπονητές. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ και ο Κρόνος ήταν οι δύο καλύτερες ομάδες. Το μεταξύ τους παιχνίδι κρίθηκε στη λεπτομέρεια και όποιος και να το έπαιρνε θα ήταν δίκαια πρώτος. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά. Καλό καλοκαίρι σε όλους.  

Το στατιστικό του αγώνα






































Το παιχνίδι προσέφερε:


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια