Επιστρέφει στην Κύπρο ο Πηλακούτας

Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Πηλακούτα ο οποίος αποχαιρετά τον σύλλογο λόγω επιστροφής στην γενέτειρα πατρίδα του, την Κύπρο.

Ο Κύπριος γκαρντ μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο φέτος κατάφερε να γράψει και αυτός το όνομα του στην 90χρονη ιστορία του, όντας ένας από τους βασικούς παίκτες στην άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Γ’ Εθνική.

«Υπήρξε αδιαμφισβήτητα υπόδειγμα επαγγελματία αθλητή και ανθρώπου, κερδίζοντας τον σεβασμό όλων, τόσο με τις αγωνιστικές του επιδόσεις όσο και με την προσφορά του ως προπονητής στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου βοηθώντας και αυτός με την σειρά του στην ανάπτυξη των τμημάτων του Μακεδονικού.

Ο Κώστας έπειτα από προσωπική απόφαση και παρά την  επιθυμία των διοικούντων να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά, αποφάσισε να επιστρέψει στην Κύπρο όπου και κατάγεται για επαγγελματικού λόγους.

Η διοίκηση του συλλόγου σεβόμενη απόλυτα τις προθέσεις του αθλητή τον ευχαριστεί από καρδιάς για την πολυετή και πολύ σπουδαία προσφορά του στην ομάδα, και του εύχεται κάθε επιτυχία τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική του ζωή», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια