Τιμήθηκε ο Σάββας Καμπερίδης στην εκδήλωση τελετής λήξης της ακαδημίας «Future Stars» του Φοίνικα Καλαμαριάς-Φωτορεπορτάζ

Με επίσημο προσκεκλημένο τον Σάββα Καμπερίδη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τελετής λήξης της ακαδημίας «FutureStars» του Φοίνικα Καλαμαριάς.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Θανάσης Κυρκούσης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ακαδημία, αναφέρθηκε στη συνεχή αύξηση των συμμετοχών και στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο.

Ο Γιάννης Πολίτης τόνισε τις διακρίσεις των αγωνιστικών τμημάτων με ιδιαίτερη μνεία στο μόνο αγοριών, το οποίο ήταν αήττητο στον 12ο όμιλο του τουρνουά της ΕΚΑΣΘ και αναδείχθηκε πρώτο.  Ακόμη αναφέρθηκε στην πολύ καλή πορεία των παμπαίδων  στο αντίστοιχο τουρνουά, και στο τμήμα των κορασίδων για την αξιέπαινη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.  Επίσης ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του γονείς και παιδιά για την εμπιστοσύνη τους και τους προπονητές για τη μεγάλη τους προσφορά και προσπάθεια. 

Στην συνέχεια τιμήθηκε ο επίσημος προσκεκλημένος από την ακαδημία, ο assistant coach του Αρη Σάββας Καμπερίδης, ο οποίος απένειμε αναμνηστικές πλακέτες και μετάλλια στους αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων.

Σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων της ακαδημίας μοιράστηκαν  αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 11-12 Σεπτεμβρίου. Τέλος, πριν την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία, οι γονείς με αντιπρόσωπο τον Άκη Αξιώτη τίμησαν με έπαθλα τους προπονητές, Ι. Πολίτη, Θ. Κυρκούση και Δ. Παπαδόπουλο για  την μεγάλη προσφορά και προσπάθεια σε όλα τα παιδιά της ακαδημίας.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια