Γαρέφης, Αστεριάδης και Παπαθεοδώρου στο αναπτυξιακό καμπ αγοριών της ΕΚΑΣΘ

Ο Χρήστος Γαρέφης, ο Θόδωρος Αστεριάδης κι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είναι οι τρεις ομιλητές του φετινού αναπτυξιακού καμπ αγοριών της ΕΚΑΣΘ που ξεκινά αύριο Τρίτη 12 Ιουνίου (15.00), στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Αγόρια ηλικίας 13 και 14 ετών (γεννημένα το 2004 και το 2005) θα συμμετέχουν σε προπονήσεις βελτίωσης, διαγωνιστικά παιχνίδια και θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν προπονητές μεγάλης εμπειρίας κερδίζοντας εφόδια για τα επόμενα βήματα της καριέρας τους στο μπάσκετ.

Ο Χρήστος Γαρέφης αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο με την ακραιφνή του συνέπεια στον αθλητισμό και το πάθος για τη συμμετοχή και τη διάκριση.

Αγωνιζόμενος ακόμη και σήμερα (κολύμβηση, ιστιοπλοΐα, τρίαθλο), στην ηλικιακή κατηγορία των 60+ διαπρέπει παγκοσμίως με τις επιδόσεις του και δεν είναι τυχαίο ότι του απονέμεται ο τίτλος του πιο fit αθλητή της ηλικίας του στις διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος.

Ο Θόδωρος Αστεριάδης πέρασε από τα γήπεδα, τις εθνικές ομάδες και του πρωταθλητές σε Ελλάδα και Ευρώπη, στους πάγκους των ομάδων. Γνώρισε επιτυχίες ως διεθνής αθλητής και σήμερα τον εμπιστεύονται τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα κλείσει τον κύκλο των ομιλητών, προερχόμενος από μια εντυπωσιακή περίοδο. Τόσο λόγω της κατάκτησης της τρίτης θέσης όσο και με την θετική παρουσία του στο Champions League, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει κάθε λόγο να καμαρώνει για μια περίοδο που έκλεισε με επιτυχία.

Οι εμπειρίες του είναι μια… πολύτιμη περιουσία που θα είναι χρήσιμη για τα παιδιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια