Η ανασκόπηση της αγωνιστικής περιόδου για όλα τα τμήματα του ΑΓΣ Ιωαννίνων

Μια  ακόμη άκρως ενδιαφέρουσα αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της  και είναι ο κατάλληλος χρόνος να παρουσιαστούν τα πεπραγμένα αλλά και η αξιολόγηση όλης της προσπάθειας του μπασκετικού ΑΓΣ Ιωαννίνων.

Ανδρική ομάδα

Θα εκπροσωπήσει την πόλη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Γ’ Εθνική.

Ομάδα νέων

Άνοδος στην Α’ κατηγορία της Ένωσης (16 νικες-2 ήττες)

Εφηβική ομάδα

Πρωταθλήτρια (αήττητη), έχασε την συμμετοχή της στην τελική εξάδα του πανελληνίου πρωταθλήματος στον άτυπο τελικό

Παιδική ομάδα

Έφτασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης

Μίνι (2004)

Έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης.(11 νικες-1 ήττα).

Προμινι (2005)

Πρωταθλήτρια (αήττητη)

Γυναικείο

Τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος ( 8 νικες-4 ήττες).

Κορασίδες

Κατέλαβε την τρίτη  θέση στον όμιλο που συμμετείχε

Μίνι

Πραγματοποίησε την παρθενική συμμετοχή σε μια προσπάθεια ενίσχυσης –ανάπτυξης της δυναμικής του συλλόγου και στα τμήματα κοριτσιών.

Εκτός των ανωτέρω, ΑΓΣΙ συμμετείχε με δύο επιπλέον ομάδες στο παιδικό πρωτάθλημα και με μια επιπλέον ομάδα στα πρωταθλήματα μίνι και προμινι δίνοντας ευκαιρία  συμμετοχής σε περισσότερα  κατά το δυνατόν παιδιά.

Οι αθλητές των 14 αγωνιστικών τμημάτων και των υποδομών έδωσαν πάνω από 200 αγώνες, επίτευγμα που ελάχιστες ομάδες στον Ελλαδικό χώρο μπορούν να παρουσιάσουν.

Η παραγωγική διαδικασία  συνεχίζεται σε πείσμα των αντιξοοτήτων που διαχρονικά αντιμετωπίζει η αθλητική κοινότητα της πόλης. Οι προπονητές στις ακαδημίες του συλλόγου καταθέτουν ψυχή, σε καθημερινή βάση, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που δημιουργεί η έλλειψη υποδομών .

Ο ΑΓΣ Ιωαννίνων, στα 60 χρόνια ζωής του, συνεχιζει να λειτουργεί με την ίδια φιλοσοφία, τον ίδιο ζήλο και την ίδια συνέπεια που τον έχουν κατατάξει σε σημείο αναφοράς του αθλητικού γίγνεσθαι σε πανελλαδικό επίπεδο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια