Αλεξανδρίδης αντί Τσολάκη στο ανδρικό του Ζέφυρου

Νέος προπονητής του Ζέφυρου στην Γ΄ Εθνική θα είναι ο Θόδωρος Αλεξανδριδης, ένα παιδί της ομάδας, καθώς πριν πολλά χρόνια ξεκίνησε με τις ακαδημίες ως κόουτς και παράλληλα ως παίκτης.

Με πολύ σκληρή δουλειά, πολύ διάθεση, μελέτη και αυταπάρνηση πολλές φορές, εξελίχθητε σε ένα ιδιαίτερα ικανό κόουτς. Ανέλαβε από την αρχή της δημιουργίας του το γυναικείο τμήμα και φέτος παραλίγο στο φαιναλ φορ να φτάσει στην α2.

«Σήμερα έχουμε την χαρά να βλέπουμε τα όνειρα μας να γίνονται πραγματικότητα, τα παιδιά μας να αναλαμβάνουν την σκυτάλη στην ομάδα και να δημιουργούνται θέσεις και για άλλα.

Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία του διότι δεν αφήνει τίποτε στην τύχη και δουλεύει ακατάπαυστα. Σε αυτό το νέο ξεκίνημα θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες όπως και οι πρώην συμπαίκτες του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Αλεξανδριδης αναλαμβάνει επίσης ένα πολύ νευραλγικό κομμάτι του συλλόγου, καθώς θα είναι από την νέα σεζόν διευθυντής ακαδημιών με σκοπό την βελτίωση και ανάπτυξη των παιδιών.
Ένας άνθρωπος που πέρασε από όλες τις ακαδημίες (αγοριών και κοριτσιών) και που είναι αγαπητός σε όλους και όλες. Το έργο του δύσκολο άλλα θα έχει δίπλα του όλο το επιτελείο των κόουτς που κοσμούν τον σύλλογο και όχι μόνο.

«Ευχαριστούμε θερμά για την τρίχρονη συνεργασία τον Βασίλη Τσολάκη και για την διετή τον Χάρη Βουλκιδη. Ήταν είναι και θα είναι φίλοι μας. Καλή συνεχεία και πάντα επιτυχίες», καταλήγει ο σύλλογος της Περαίας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια